E.ON Servicii

Orase: Cluj Napoca,
Industrie: Energie & Petrol

Site www.eon.com/careers
Facebook www.facebook.com/eoncariere
E.ON in Romania


Parte a grupului E.ON, o companie multinationala cu peste 40.000 de angajati la nivel mondial si, de peste 11 ani pe piata din Romania, combinam cu succes traditia, experienta si energia angajatilor nostri pentru a raspunde la cele mai inalte standarde nevoilor clientilor nostri.

Obiectivul nostru este sa consolidam pozitia pe piata de energie din Romania prin dezvoltarea portofoliului de clienti si asigurarea securitatii furnizarii de gaze naturale si de electricitate, dar si prin dezvoltarea de servicii si produse cu scopul de a le imbunatati clientilor confortul, siguranta si pentru un consum de energie eficient.

Aria de activitate a grupului E.ON Romania acopera 20 de judete in partea de nord a tarii. Prin intermediul E.ON Energie Romania si Delgaz Grid oferim servicii de furnizare si distributie energie electrica si gaze naturale, catre peste 3 milioane de clienti.

Clientul este in centrul preocuparilor noastre si, de aceea, obiectivul nostru principal este sa oferim servicii eficiente, rapide si in maxima siguranta. 
Obiectivele noastre se indeplinesc impreuna cu angajatii nostri, prin urmare, investim in dezvoltarea acestora si ne mandrim cu o echipa de profesionisti in energie. Toti angajatii au acces la oportunitati de dezvoltare personalizate pe nevoile individuale si ale echipei.

Lumea energiei se afla in continua schimbare, ceea ce ofera o diversitate de oportunitati de cariera. Prin oferirea unui mediu de lucru stabil dar cu activitati si proiecte provocatoare, ne sustinem angajatii sa isi dezvolte cariera. De asemenea, punem accent pe echilibrul munca-viata personala. Astfel, angajatii nostri sunt motivati si implicati si asta duce la succesul companiei.

Si, pentru ca ne pasa de societatea in care traim, ne implicam in comunitatile in care suntem activi prin in proiecte sustenabile de responsabilitate corporatista din domenii variate: cultura, sport, educatie si sanatate. Gandim si actionam intr-o maniera responsabila, pentru ca suntem convinsi ca fiecare dintre noi este raspunzator fata de mediul si comunitatea in care traieste.

Descopera oportunitatile noastre de cariera si alatura-te unei echipe energice si ambitioase!
 

Exploreaza noua lume a energiei prin Programul E.ON pentru Absolventi! Programul E.ON pentru Absolventi este un program de exceptie adresat tinerilor talentati si cu potential mare de dezvoltare. Oferim trainee-lor nostri oportunitatea de a descoperi diferite arii business ale grupului E.ON din Romania si de a lucra in stagii multiple in locatiile noastre.

Ce faci in cadrul Programului?
 • Parcurgi 4-6 stagii pe durata 18-24 de luni; 
 • Obtii un „amestec” optim de experiente si aptitudini;
 • Ai o expunere mare fata de activitatile cheie din E.ON si posibilitatea de a castiga experienta in domeniul operational si/sau strategic;
 • Te implici in proiecte cheie pentru companie.
Ce oferim?

Noi, la E.ON, suntem pasionati de ceea ce facem si punem accent pe dezvoltarea profesionala a fiecarui angajat. Pe o durata  de pana la 24 de luni faci parte dintr-un program de cariera personalizat dorintelor tale de si special facut pentru dezvoltarea optima a abilitatilor tale. Astfel iti oferim un start ideal in cadrul companiei noastre. 

Ca sa ai cel mai bun start in cariera iti oferim:
 • Un contract de munca nedeterminat 
 • Un pachet salarial atragator
 • Un pachet de relocare in cazul in care trebuie sa schimbi localitatea de domiciliu pentru un stagiu
 • Mentoring din partea angajatilor cu experienta si a specialistilor HR
 • Multiple traininguri si oportunitati de invatare la locul de munca
Ce cautam?
 • Studenti in ultimul an nivel licenta sau nivel master, in domeniul tehnic, informatic, electrotehnic, economic sau specializari conexe;
 • Cunostinte de limba engleza la nivel intermediar spre avansat;
 • Experienta in munca maxim 1 an;
 • Nivel mare de flexibilitate si mobilitate;
 • Initiativa, motivare si abilitatea de a lucra bine in echipa;
 • Abilitati de planificare si organizare;
 • Abilitati de analiza si sinteza;
 • Interese si activitati extracuriculare – organizatii studentesti, voluntariat, sesiuni de comunicari stiintifice.  

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Programul E.ON pentru Absolventi, colegii nostri iti vin in ajutor.

Afla cum a fost aceasta experienta pentru ei, ce presupune procesul de selectie, dar si ce inseamna sa lucrezi alaturi de noi. Enjoy!


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca E.ON Servicii

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi E.ON Servicii

Companie Oras(e) Data