E.ON Romania

Orase: Bacau, BUCURESTI, Cluj Napoca, Iasi, Targu Mures, Timisoara,
Industrie: Energie & Petrol

Site http://eon.li/KXLJD
Facebook www.facebook.com/eoncariere
E.ON in Romania


Parte a grupului E.ON, o companie multinationala cu peste 40.000 de angajati la nivel mondial si, de peste 11 ani pe piata din Romania, combinam cu succes traditia, experienta si energia angajatilor nostri pentru a raspunde la cele mai inalte standarde nevoilor clientilor nostri.

Obiectivul nostru este sa consolidam pozitia pe piata de energie din Romania prin dezvoltarea portofoliului de clienti si asigurarea securitatii furnizarii de gaze naturale si de electricitate, dar si prin dezvoltarea de servicii si produse cu scopul de a le imbunatati clientilor confortul, siguranta si pentru un consum de energie eficient.

Aria de activitate a grupului E.ON Romania acopera 20 de judete in partea de nord a tarii. Prin intermediul E.ON Energie Romania si Delgaz Grid oferim servicii de furnizare si distributie energie electrica si gaze naturale, catre peste 3 milioane de clienti.

Clientul este in centrul preocuparilor noastre si, de aceea, obiectivul nostru principal este sa oferim servicii eficiente, rapide si in maxima siguranta. 
Obiectivele noastre se indeplinesc impreuna cu angajatii nostri, prin urmare, investim in dezvoltarea acestora si ne mandrim cu o echipa de profesionisti in energie. Toti angajatii au acces la oportunitati de dezvoltare personalizate pe nevoile individuale si ale echipei.

Lumea energiei se afla in continua schimbare, ceea ce ofera o diversitate de oportunitati de cariera. Prin oferirea unui mediu de lucru stabil dar cu activitati si proiecte provocatoare, ne sustinem angajatii sa isi dezvolte cariera. De asemenea, punem accent pe echilibrul munca-viata personala. Astfel, angajatii nostri sunt motivati si implicati si asta duce la succesul companiei.

Si, pentru ca ne pasa de societatea in care traim, ne implicam in comunitatile in care suntem activi prin in proiecte sustenabile de responsabilitate corporatista din domenii variate: cultura, sport, educatie si sanatate. Gandim si actionam intr-o maniera responsabila, pentru ca suntem convinsi ca fiecare dintre noi este raspunzator fata de mediul si comunitatea in care traieste.

Descopera oportunitatile noastre de cariera si alatura-te unei echipe energice si ambitioase!
 
 

Start pentru înscrierile la Energy Challenge 2018!

 

 • Miza competiției: o săptămână de training la Energy Challenge Academy pentru echipele finaliste și premii de circa 7000 de euro pentru primele clasate;
 • Sunt invitate să aplice echipe de studenți din toate centrele universitare din țară până în 22 decembrie a.c.;

 

E.ON România, împreună cu instituţiile de învătământ superior și asociațiile studențești partenere, încurajează tinerii care urmează studii universitare să se implice și în 2018 în dezvoltarea domeniului energiei utilizând și valorificând totodată informaţiile dobândite pe parcursul facultății.

De aceea astăzi s-a dat startul pentru înscrierile la Energy Challenge 2018 - competiție ajunsă la ediţia a IV-a, la care pot participa echipe studențești din toate centrele universitare din țară. Astfel până în data de 22 decembrie a.c., sunt așteptate pe site-ul dedicat http://energychallenge.eon-romania.ro/ idei inovative și propuneri de proiecte din domeniul eficienței energetice, energiei verzi și digitalizării.

Toate propunerile și ideile înscrise vor fi analizate de către un juriu format din specialiști în domeniul energiei, iar echipele finaliste vor beneficia de o săptămână de training pe teme de HR și dezvoltarea proiectelor la Energy Challenge Academy.

Marea finală va avea loc în luna aprilie a anului viitor, la Târgu Mureș, premiile pentru această ediţie fiind în valoare totală de circa 7000 de euro.
 

Energy Challenge Academy. Un ajutor pentru a transforma ideea într-un business


Împreună cu echipa Energy Challenge, finaliștii concursului vor participa, în cursul lunii martie, la o săptămână de training-uri la sediul E.ON din Târgu Mureș.

  .
Concurenții vor discuta despre ideile lor cu ceilalți participanți, având ocazia să învețe unii de la ceilalți.
Studenții vor fi ghidați spre dezvoltarea proiectului și pregătirea acestuia pentru prezentarea finală. Vor învăța să țină cont și să ia în considerare toate expectele necesare dezvoltării unui business.

Ne vom concentra și pe dezvoltarea personală a studenților. În cadrul prezentărilor, vor învăța despre susținerea unei prezentări sau despre cum să te prezinți la un interviu.


Temele ediţiei 2018

Lumea se schimbă, iar noi trebui să ţinem pasul  cu nevoile oamenilor, dar şi cu nevoile planetei. Pentru acest lucru, dorim să propunem studenţilor următoarele teme:

 • eficienţă energetică – în fiecare zi se risipesc cantități uriașe de energie. Dacă tu crezi că poți contribui la reducerea consumului, îmbunătățirea confortului vieții și conservarea mediului încojurător, arată-ne cum eficiența combate indiferența

 • energie verde – sursele regenerabile devin tot mai prezente în viața nostră și contribuie la un viitor mai curat. Cu siguranță și tu îți dorești o zi de mâine mai bună. Dacă vrei să îți lași amprenta asupra viitorului, arată-ne cum ai schimba prezentul.

 • digitalizare – ești pasionat de tehnologie, dezvoltarea aplicațiil or software mobile/webb și inovație? Atunci avem o provocare pentru tine. Folosește-ți cunoștințele și îmbunătățește viața utilizatorilor de energie.

 


 

Energy Challenge 2018 este dedicate pentru studenţii din România, înscrişi la orice facultate ciclul licență sau master. Aşadar, una dintre condiţiile de înscriere este să fii student.
Pentru că munca în echipă este mai distractivă, vrem să vă faceţi o echipă de 2 – 4 membri şi să lucraţi împreună. Şi pentru că această competiţie combină cunoștințele tehnice cu cele economice, vă recomandăm să aveţi membrii din cele două arii.
Profesorii din facultatea voastră trebuie să vadă cât de tari sunteţi. Aşa că, vă recomandăm să aveţi un profesor coordonator, care să va ghideze şi să le spună şi celorlalţi profesori cât de buni sunteţi.

Şi pentru ca să înţelegem mai bine ideea voastră, avem nevoie să ne trimiteţi un document cu descrierea proiectului vostru. Găsiţi întrebările la care trebuie să răspundeţi aici: Formular inscriere Energy Challenge 2018

 


 

Perioada de înscriere

06.11.2017 – 22.12.2017

Interviu video

07.01.2018 – 19.01.2018

Anunțarea câștigătorilor

24.01.2018

Energy Challenge Academy

26.02.2018 – 02.03.2018

Marea finală

Aprilie 2018


 

Exploreaza noua lume a energiei prin Programul E.ON pentru Absolventi! Programul E.ON pentru Absolventi este un program de exceptie adresat tinerilor talentati si cu potential mare de dezvoltare. Oferim trainee-lor nostri oportunitatea de a descoperi diferite arii business ale grupului E.ON din Romania si de a lucra in stagii multiple in locatiile noastre.

Ce faci in cadrul Programului?
 • Parcurgi 4-6 stagii pe durata 18-24 de luni; 
 • Obtii un „amestec” optim de experiente si aptitudini;
 • Ai o expunere mare fata de activitatile cheie din E.ON si posibilitatea de a castiga experienta in domeniul operational si/sau strategic;
 • Te implici in proiecte cheie pentru companie.
Ce oferim?

Noi, la E.ON, suntem pasionati de ceea ce facem si punem accent pe dezvoltarea profesionala a fiecarui angajat. Pe o durata  de pana la 24 de luni faci parte dintr-un program de cariera personalizat dorintelor tale de si special facut pentru dezvoltarea optima a abilitatilor tale. Astfel iti oferim un start ideal in cadrul companiei noastre. 

Ca sa ai cel mai bun start in cariera iti oferim:
 • Un contract de munca nedeterminat 
 • Un pachet salarial atragator
 • Un pachet de relocare in cazul in care trebuie sa schimbi localitatea de domiciliu pentru un stagiu
 • Mentoring din partea angajatilor cu experienta si a specialistilor HR
 • Multiple traininguri si oportunitati de invatare la locul de munca
Ce cautam?
 • Studenti in ultimul an nivel licenta sau nivel master, in domeniul tehnic, informatic, electrotehnic, economic sau specializari conexe;
 • Cunostinte de limba engleza la nivel intermediar spre avansat;
 • Experienta in munca maxim 1 an;
 • Nivel mare de flexibilitate si mobilitate;
 • Initiativa, motivare si abilitatea de a lucra bine in echipa;
 • Abilitati de planificare si organizare;
 • Abilitati de analiza si sinteza;
 • Interese si activitati extracuriculare – organizatii studentesti, voluntariat, sesiuni de comunicari stiintifice.  

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre Programul E.ON pentru Absolventi, colegii nostri iti vin in ajutor.

Afla cum a fost aceasta experienta pentru ei, ce presupune procesul de selectie, dar si ce inseamna sa lucrezi alaturi de noi. Enjoy!


 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca E.ON Romania

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi E.ON Romania

Companie Oras(e) Data