Villeroy&Boch este unul dintre cele mai importante branduri premium din lume în domeniul producÅ£iei de  articole ceramice. Afacerea de familie, fondată în 1748, îÅŸi are sediul central în Mettlach/Germania ÅŸi  fabrici de producÅ£ie în mai multe ţări europene, Mexic ÅŸi Thailanda.
Un brand renumit, cu o tradiÅ£ie ÅŸi un stil excepÅ£ional, oferă atât produse pentru Baie ÅŸi Wellness, cât ÅŸi pentru Cultura Mesei.
Villeroy & Boch este prezent în 125 de ţări, considerat fiind la momentul actual un brand european de lifestyle.
Mondial SA, parte a grupului Villeroy & Boch, este o marcă cu o tradiÅ£ie de aproape 120 de ani în domeniul ceramic, având ca principal obiect de activitate producÅ£ia ÅŸi comercializarea de obiecte sanitare.
În calitate de societate fiică a grupului Villeroy & Boch, Mondial desfăşoară în prezent o activitate ca ÅŸi companie de rang egal ÅŸi integrată faţă de celelalte companii ale grupului.
Ne mândrim să ÅŸtim că putem să garantăm calitatea germană, prin perfecÅ£ionarea continuă, în fiecare zi. Încă de la intrarea în grupul Villeroy & Boch, Mondial a cunoscut o dezvoltare masivă, atât din punctul de vedere al tehnologiei de fabricaÅ£ie a obiectelor sanitare din porÅ£elan, care a fost modificată în proporÅ£ie de 90% faţă de momentul anterior apartenenÅ£ei la grup, cât ÅŸi al infrastructurii.
InvestiÅ£iile în tehnologie le completăm prin investiÅ£ia în resursele umane, preocuparea permanentă pentru formarea ÅŸi dezvoltarea profesională a angajaÅ£ilor noÅŸtri recomandându-ne ca angajator de top în partea de vest a ţării.
 
Lugoj
Retail

Joburi Mondial SA:

Locuri de munca Mondial SA

Angajari Mondial SA