Cu o experiență de peste 20 de ani, compania noastra, MULTICO, este o companie privată, în plin proces de dezvoltare și extindere pe piața internațională. MULTICO  colaborează și se bucură de aprecierea a numeroase companii de prestigiu din industria electronică, automobile, cât şi din alte industrii din mediul de afaceri intern și internațional.
 
Sediile noastre principale se afla in Arad si Timisoara, cu puncte de lucru in Brasov, Pitesti, Balti (Republica Moldova) si deservesc toate regiunile din Romania, Serbia si Republica Moldova.
 
Suntem o companie receptiva la cerintele si exigentele clientilor nostril si de aceea nu acceptam decat 100% calitate, 100% din timp. Furnizam produse si servicii cu valoare adaugata ce-I ajuta pe clientii nostril sa atinga si chiar sa depaseasca standardele de calitate ale industriei in care activeaza. Obiectivul Multico este acela de a depasi asteptarile clientilor prin imbunatatirea continua a serviciilor oferite.
 
Servicii oferite:
 
Serviciile pe care le oferim sunt în domeniul Inspectiei de calitate, Aplicațiilor cu jet de apă și gheță carbonică.
Aceste activitati se desfasoara atat la sediul nostru cat si al clientilor. Clientii nostrii activeaza in industria de automobile, electronic si microelectronica, mase plastic si cauciuc, metalurgica, precum si alte industrii.
  
Valorile pe care se sprijina Multico sunt cele care formeaza identitatea companiei noastre.

Clientii - Existam prin clientii nostri. Suntem orientati catre client si asiguram satisfacerea cerintelor clientilor nostri.

Calitate si mediu - Oferim calitate si respectam mediul inconjurator. Suntem dedicati calitatii si protejarii mediului.

Angajatii nostri - Succesul Multico se bazeaza pe angajatii nostri. Suntem o echipa motivata si vom asigura dezvoltarea continua a acesteia.

Initiativa - Reactionam imediat si oferim cele mai bune solutii. Suntem intotdeauna cu un pas inainte si suntem dedicati imbunatatirii continue.

Flexibilitate - Intelegem schimbarile si le transformam in oportunitati.

Abordarea "Win-Win" - Dezvoltarea pe termen lung este posibila doar in conditiile unor relatii de afaceri reciproc avantajoase. Vom promova doar parteneriate de afaceri ce aduc beneficii ambilor parteneri.
Arad, Brasov, Timisoara
Altele

Joburi MULTICO:

Locuri de munca MULTICO

Angajari MULTICO