Vulpoi - Toader ManagementVTM este o companie înfiintata in Mai 2004 si al carei portofoliu contine clienti din domenii de activitate diverse precum industria petrolului, servicii de consultanta IT, telefonie mobila, industria de constructii, comertul cu bijuterii, sectorul cinematografic si sectorul imobiliar.

VTM isi concentreaza activitatea pe urmatoarele tipuri de servicii: servicii de procesare si contabilitate, servicii referitoare la gestiunea resurselor umane, instruirea personalului, servicii de consultanta fiscala si financiara si servicii de reprezentare, servicii de administrare si management, cursuri de contabilitate si raportare conform IAS, translatari si implementari, ghidarea in alegerea programului financiar sau de contabilitate care corespunde cel mai bine specificului întreprinderii.
Doua dintre cele mai valoroase atu-uri ale societatii noastre, intr-un domeniu cu o concurenta foarte dezvoltata si cu cerere in crestere, asa cum este domeniul financiar, sunt abordarea profesionala si grija fata de clientii cu care ne desfasuram activitatea.
Dorinta noastra este de a convinge clientii prin profesionalismul nostru, ca serviciile de contabilitate si resurse umane nu sunt doar instrumente obligatorii cerute de legislatie, ci sunt instrumente financiare, respectiv genereaza un mediu de informare care, aplicat eficient, duc la economisirea de timp si resurse.

Echipa noastra este formata din oameni tineri, cu un nivel profesional ridicat, determinati sa avanseze si sa performeze in activitatea de zi cu zi, astfel incat sa poata raspunde solicitarilor clientilor.
BUCURESTI
Consultanta

Joburi Vulpoi - Toader Management :

Economist

Vulpoi - Toader Management
BUCURESTI, Job national

Contabil - VTM

Vulpoi - Toader Management
BUCURESTI,

Locuri de munca Vulpoi - Toader Management