ICON Advertising

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Publicitate & Media

Site http://www.iconadv.roICON este o agenţie de publicitate/ comunicare full service independentă, eficientă şi creativă, prezentă în piaţă din 1998.

Oferim servicii integrate de comunicare: strategie de comunicare, creaţie, producţie/implementare, online, evenimente, promoţii, in-store.

Credem în dezvoltarea parteneriatelor pe termen lung în relaţia cu clienţii noştrii şi rămânem fideli ideii că o reclamă bună este caracterizată în doar 3 cuvinte: Relevanţă - Originalitate - Impact.

Rolul nostru este să oferim întregul proces al comunicării integrate pentru că numai dacă avem un punct de plecare corect, cu o strategie bazată pe insight, putem dezvolta o campanie creativă şi eficientă.

Misiunea noastră este să îi facem pe oameni să gândească. Şi să zâmbească. Credem că oamenii de publicitate sunt miezul oricărei agenţii de publicitate. Oamenii de publicitate iubesc publicitatea. Le place să vorbească despre asta. Le place să citească despre asta. Le place să o vadă. Şi iubesc să fie implicaţi în crearea ei. În al doilea rând, oamenii de publicitate sunt foarte interesaţi de industria publicitară, sunt implicaţi emoţional în ceea ce fac.

Dacă eşti un om de publicitate -  atunci dă startul unei cariere aici, într-un job provocator cu oportunităţi de dezvoltare, atât profesional cât şi personal. Merită să înveţi mai multe despre industria publicitară pentru că „cea mai proastă zi într-o agenţie de publicitate este cu mult mai interesantă decât cea mai bună zi într-o bancă”.
 
http://www.iconadv.ro/
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca ICON Advertising

Companie Oras(e) Data
NEW BUSINESS ASSISTENT

full-time0 - 1 an experienta

ICON este o agenţie de publicitate/ comunicare, full - service independentă, eficientă şi creativă, prezentă pe piaţă din 1998. Oferim servicii integrate de comunicare: strategie de comunicare, creaţie, producţie/implementare, online, evenimente, promoţii, in-store.

ICON Advertising BUCURESTI
20.06.2018

Joburi ICON Advertising

Companie Oras(e) Data