SC Centrul Medical ROMAR S.R.L. a fost infiintata in anul 2000. Obiectul unic de activitate este reprezentat de desfasurarea activitatilor legate de sanatatea umana. Societatea este o institutie multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, fiind integrat deplin în sistemul asigurărilor de sănătate existent în Romania si având ca scop principal suplinirea cerintelor de asistenta medicala, la standarde tehnice si profesionale de varf.

In consecinta societatea se adreseaza clientilor persoane fizice, caselor de asigurari, spitalelor si societatilor comerciale. Grupele principale de servicii medicale cuprind servicii de ambulatoriu (consultaţii de specialitate cu plată, sistem de abonamente), servicii paraclinice (analize de laborator si alte investigatii).

ROMAR Medical este centrul de diagnostic şi tratament  cu acoperire naţională, având o reţea formată din centre proprii şi centre partenere. Acesta  reprezintă pe piata serviciilor medicale un furnizor important atât pentru asigurările de sănătate de stat cât şi pentru cele private.
Bazându-se pe o echipă de medici specialişti cu un înalt grad de profesionalism în acordarea serviciilor medicale, ROMAR Medical a devenit în scurt timp un model de performanţă şi calitate.
 
Dovadă stau numeroasele premii acordate în ultimii ani, dintre care amintim:
LOCUL I în Topul Naţional al Firmelor Private 2002 – “Activităţi de asistenţă spitalicească şi sanatorială”, distincţie acordată de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România
 
LOCUL III în Topul Naţional al Firmelor Private 2003 – “Activităţi medicale de ambulatoriu”, distincţie acordată de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din România
 
LOCUL I în Topul Firmelor Private din Bucureşti pentru servicii medicale, distincţie acordată de Camera de Comerţ şi Industrie a României şi a Municipiului Bucureşti.
 
BUCURESTI
Farmaceutice-Medical, , Altele

Joburi Romar Medical:

Locuri de munca Romar Medical

Angajari Romar Medical