2Performant este o rețea europeană de performance marketing. Credem în democratizarea marketing-ului, transparență și performanță. Suntem aici pentru a dezvolta tehnologii si servicii menite sa schimbe viata si business-ul partenerilor nostri.

Punem în legătură 500 de magazine online cu peste 50,000 de afiliați români și străini care le pot promova într-un sistem 100% bazat pe performanță.
 



 

La 2Performant vrem să schimbăm lumea. Nu știm cât de mult vom reuși, dar ce știm cu siguranță este că noi, cei de aici, creștem împreună. Toti oamenii care vin la 2Performant au parte de un proces accelerat de dezvoltare profesională astfel că după primele 3 luni de internship, perspectiva se schimbă substanțial.

Cum am ajuns la un program de internship?

Specificitățile marketingului afiliat sunt cu totul aparte și dacă ai tangență cu acest mediu, fie că ești afiliat, advertiser sau dacă lucrezi într-o rețea de afiliere, cunoștințele și abilitățile necesare sunt variate și provin din medii diferite.

Membrii echipei de user success, cei care păstrează legătura cu toți utilizatorii platformei și care oferă recomandări și susținere în demersurile atat ale afiliatilor, cât și ale advertiserilor, trebuie să aibă capacitatea empatică și instinctul de a soluționa probleme ieșite din tipare, abilități care descriu un specialist în customer care. În același timp, cunoștințele și înțelegerea uneltelor digitale și strategiilor de marketing, caracteristice unui specialist în marketingul digital, sunt necesare. Peste cele de mai sus se adaugă și specificul platformei de marketing afiliat 2Performant, unde trebuie să ai o idee despre cookie-uri, coduri de tracking, feed-uri de produse, modele de atribuire și câte și mai câte.

Având în vedere mixul de cunoștințe și abilități necesare, am hotărât să punem pe picioare un proiect de internship în urmă cu aproape 2 ani de zile.

Gândit inițial mai aproape de un proces de mentorat, proiectul de internship a evoluat de la ediție la ediție, inițial cu o zi dedicată doar studiului, apoi cu trei și a ajuns actualmente la o săptămână de studiu, având planuri de creștere a perioadei cu fiecare ediție, învățând și să îmbunătățind procesul și materialele puse la dispoziție.

Odată trecută perioada de studiu, urmează o serie de activități practice care cresc în dificultate astfel încât, la finalul celor 3 luni de internship, internii ajung să aibă cunoștințele și abilitățile pentru a deveni junior affiliate marketeri și să poată ajuta utilizatorii platformei în călătoria lor din marketingul afiliat și 2Performant.

Și pentru că orice proiect are nevoie și de testimoniale, i-am rugat pe colegii mei, Tudor și Călin, foști interni care actualmente sunt juniori, să ne spună câte ceva despre perioada petrecută până acum, pe aici:

Când mă gândesc la 2Performant, îmi vine în minte teza cărții “Steaua de mare și Păianjenul” (dacă nu ai citit-o, ți-o recomand cu căldura).
Aici, modelul de conducere este unul descentralizat, unde fiecare poate să vină cu idei și propuneri, iar bunul mers al lucrurilor depinde de fiecare, nu doar de 1-2 oameni făra de care nimic nu se întâmplă.
În același timp, așteaptă-te ca perioada de internship să fie mai degrabă de instruire, relaționare, fifa, cool stuff de aflat din zona de online, happy friday și câte și mai câte. 😀

Tudor Copaci – Junior Affiliate Executive

Primul meu internship a fost la 2Performant. Înainte de a începe cele 3 luni de internship, nu eram foarte sigur dacă îmi doresc să lucrez la birou și multe cunoștințe mi-au spus că nu este minunată munca la birou. Am avut însă un sentiment pozitiv încă de la interviu. Actualii mei colegi, cei care m-au intervievat, au fost simpatici și m-au făcut să uit de emoțiile avute la interviu, primul din viața mea.
După ce am fost acceptat pentru internship, am realizat că sunt norocos. Atmosfera și oamenii sunt prietenoși, de la ei putând învăța foarte multe. În toate momentele, toți colegii mei săreau în ajutor și puteam pune orice întrebare fără să-mi fie teamă că voi fi judecat dacă puneam o întrebare stupidă.
Patru luni mai târziu, sunt aici, la 2Performant, junior și așteptând cu nerăbdare să învăț și mai multe de la cei cu care lucrez. Cel mai important, simt că aici sunt ascultat chiar dacă sunt doar la început de drum și pot contribui cu ideile mele la toate proiectele 2Performant.
Dacă ar trebui să rezum în câteva cuvinte: la 2Performant sunt oameni mișto!

Călin Căldăraru – Junior Affiliate Executive

Dacă ți se pare interesant și ai vrea și tu să participi la un internship 2Performant poti aplica la pozitiile deschise pe Hipo.ro. Le gasesti mai jos.

BUCURESTI
Publicitate & Media

Joburi 2Performant:

Locuri de munca 2Performant

Angajari 2Performant