Romanian Software

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C Software

Site http://hrp.ro


Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata Human Resources Planning, cu ajutorul careia sunt procesati momentan un numar de peste 100.000 salariati. Romanian Software ofera complementar si servicii de externalizare a salarizarii si administrarii de personal, in cadrul carora se pune la dispozitia clientilor platforma HRP, precum si servicii de consultanta in domeniul legislatiei si fiscalitatii muncii.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Romanian Software

Companie Oras(e) Data
Senior Net Developer

full-time1 - 5 ani experienta

- Abilitati foarte bune de relationare si colaborare; - Analiza si dezvoltarea aplicatiilor desktop folosite ca unelte interne; - Analiza si dezvoltarea aplicatiilor web.

Romanian Software BUCURESTI
17.07.2018
Inginer service echipamente birotica

full-time1 - 5 ani experienta

- Capacitate de analiza si sinteza; - Atitudine profesionala, asumarea responsabilitatii; - Corectitudine, receptivitate, flexibilitate ; - Constanta in atitudini si manifestari; - Posibilitati de asimilare a documentatiei tehnice intr-o limba straina de circulatie...

Romanian Software Cluj Napoca
Sibiu
17.07.2018
Consultant vanzari echipamente birotica

full-time1 - 5 ani experienta

- Foarte bune abilitati de comunicare si putere de convingere; - Usurinta in initierea si dezvoltarea relatiilor interpersonale; - Studii superioare; - Reprezinta avantaj experienta profesionala; - Permis de conducere categria B, minim un an vechime.

Romanian Software BUCURESTI
Cluj Napoca
11.07.2018

Joburi Romanian Software

Companie Oras(e) Data