Romanian Software

Orase: BUCURESTI,
Industrie: IT&C Software, ,

Site http://hrp.ro


Romanian Software este lider pe piata din Romania in domeniul dezvoltarii si implementarii de solutii sofware in domeniul resurselor umane. Produsul principal al Romanian Software este solutia integrata Human Resources Planning, cu ajutorul careia sunt procesati momentan un numar de peste 100.000 salariati. Romanian Software ofera complementar si servicii de externalizare a salarizarii si administrarii de personal, in cadrul carora se pune la dispozitia clientilor platforma HRP, precum si servicii de consultanta in domeniul legislatiei si fiscalitatii muncii.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Romanian Software

Companie Oras(e) Data
Junior VB6 Developer

full-time0 - 1 an experienta

- Studii profil economic (cibernetica, informatica-economica) - Capacitati de organizare a propriilor sarcini de lucru - O gandire curioasa, analitica si dornica de invatare - Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa - Cunostinte de baze de date (SQL) necesar minim cunostinte...

Romanian Software BUCURESTI
20.11.2018
Junior .NET Developer

full-time0 - 1 an experienta

Studii profil economic (cibernetica, informatica-economica) - Capacitati de organizare a sarcinilor - Bune abilitati de comunicare si lucru in echip - Cunostinte de baze de date (SQL) necesar minim cunostinte teoretice - Cunostinte MS Excel (functii avansate), Word (developer tools) .

Romanian Software BUCURESTI
20.11.2018
Junior DevOps

full-timeStudent/Absolvent

Studii profil economic (cibernetica, informatica-economica) - Capacitati de organizare a sarcinilor - Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa - Cunostinte de baze de date (SQL) necesar minim cunostinte teoretice - Cunostinte MS Excel (functii avansate), Word (developer tools)

Romanian Software BUCURESTI
20.11.2018
Junior Accountant

full-time0 - 1 an experienta

Recrutam pentru unul dintre cleintii nostri, un furnizor de echipamente de protectie, contabil junior, care sa intruneasca urmatoaarele: - sa aiba capacitatea de a lucra in echipa; - usurinta in a invata lucruri noi; - abilitati de organizare si analiza; - atentie la detalii.

Romanian Software BUCURESTI
20.11.2018
Legal Assistant

full-timeStudent/Absolvent

Romanian Software BUCURESTI
20.11.2018
Senior Net Developer

full-time1 - 5 ani experienta

- Abilitati foarte bune de relationare si colaborare; - Analiza si dezvoltarea aplicatiilor desktop folosite ca unelte interne; - Analiza si dezvoltarea aplicatiilor web.

Romanian Software BUCURESTI
22.10.2018

Joburi Romanian Software

Companie Oras(e) Data