Max Relax este o companie specializată exclusiv pe serviciile de Corporate Wellness, care se desfășoară la sediul companiilor sau în cadrul evenimentelor corporate. OraÈ™ele în care Max Relax îÈ™i susÈ›ine activitatea sunt: BucureÈ™ti, Cluj- Napoca, PloieÈ™ti, PiteÈ™ti, BraÈ™ov, TimiÈ™oara, Deva È™i Arad.

Scopul nostru este de a forma parteneriate împreună cu companiile È™i de a ajuta la creÈ™terea productivității angajaÈ›ilor, de a preveni afecÈ›iunile, bolile profesionale È™i stresul din ce în ce mai des întâlnite în rândul angajaÈ›ilor din România.

Echipa Max Relax este formată din peste 50 de terapeuÈ›i specializaÈ›i în kinetoterapie È™i balneofizioterapie, absolvenÈ›i sau studenÈ›i ai Facultății de Kinetoterapie BucureÈ™ti È™i ai Școlii Regina Maria pentru nevăzători.

ExperienÈ›a noastră, acumulată în cei 8 ani de activitate, ne ajută să oferim clienÈ›ilor noÈ™tri servicii profesioniste la cele mai înalte standarde.

Programele de Wellness organizate de Max Relax la sediile companiilor sunt:

ON-SITE MASSAGE: Chair Massage

ON-SITE GYM: Pilates; Yoga & Yogalates; Stretching; Aerobic; Tae-Bo; Rebound; Kinetoterapie & Kinetoprofilaxie

WORKSHOP-URI: Nutriție; Ergonomie; Stress management; Profilaxie Dentară

ORGANIZARE EVENIMENTE: Săptămâna Sănătății; CompetiÈ›ii sportive; Târguri de produse naturale È™i bio

Programul On-Site Chair Massage este introdus în România de Max-Relax È™i constă într-o È™edință de masaj profesionist care se realizează peste haine timp de 15 minute. Aceasta este executată pe un scaun special de masaj de către un kinetoterapeut. Costul acestui program este redus, eficienÈ›a lui se simte în scurt timp, iar beneficiile sunt multiple.

 www.maxrelax.ro

 office@maxrelax.ro

 www.facebook.com/MaxRelaxMasajLaBirou

Arad, Brasov, BUCURESTI, Cluj Napoca, Deva, Pitesti, Ploiesti, Timisoara
Servicii&BPO

Joburi Max Relax:

Max Relax nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Max Relax

Angajari Max Relax