Leoni Wiring Systems Bistrita

Orase: Arad Bistrita Cluj Napoca Pitesti
Industrie: Auto Inginerie Servicii&BPO

Site https://www.leoni.ro/ro/
Facebook https://www.facebook.com/LeoniBistrita1LEONI, traditie de un secol

Povestea companiei LEONI incepe in Evul Mediu, atunci cand procesul de trefilare a firelor de aur si de argint a fost descoperit in Franta fiind folosite pentru hainele nobilimii din Lyon. Ulterior acestea au fost  cunoscute sub numele de fire lioneze, de aici si sursa de inspiratie pentru numele companiei. Fondată oficial în anul 1917, LEONI este acum lider global în furnizarea de sisteme de cablare și tehnologie de cablu. Aproxmativ 80,000 de angajati, cu înaltă calificare, lucrează împreună în 31 de țări pentru a menține și extinde poziția noastră de lider global pe piață. Pentru a face acest lucru, ne concentrăm pe următoarele piețe principale aflate în dezvoltare: autovehicule și vehicule comerciale, industria și sectorul de sănătate, comunicații și infrastructură, aparate de uz casnic și electrice, cabluri și fire. Prin întregul proces de îmbunătătire continuă, LEONI îsi sprijină clienții în mod proactiv, atât la nivel global, cât si la nivel național. Tot ceea ce întreprindem pornește de la întelegerea cerințelor clienților nostri, iar soluțiile propuse sunt întotdeauna customizate, îndeplinind în mod precis solicitările clienților.

 

Tehnologii și produse inovatoare pentru lumea de mâine a sistemelor de cablare și tehnologie de cablu

LEONI semnifică competență de primă clasă în tot ceea ce ține de fire, cabluri, sisteme de cablare și produse conexe. Soluțiile noastre inovatoare sunt utilizate la nivel global în industria de automobile, precum și în sectoarele industriale cheie, cum ar fi telecomunicațiile, IT, sănătate și energie. Axate pe livrarea de beneficii de înalt nivel către clienți, acestea oferă cele mai bune conexiuni posibile pentru aproape toate domeniile vieții moderne.

Parteneri în industrie

Ca furnizor global de fire, fibre optice, cabluri și cablaje am ținut pasul cu evoluțiile din ultimele decenii când lumea noastră a devenit mai densă în rețea. Acest lucru ne-a făcut să fim un partener căutat și un furnizor de încredere pentru nenumărate companii industriale internaționale. Noi folosim ideile și evoluțiile noastre pentru a vă face inovațiile mai sigure și mai eficiente, reducând în același timp impactul lor asupra mediului.LEONI Bistrita

Cand spui LEONI spui traditie, inovatie, pasiune, excelenta. Chiar daca esti la inceput de cariera sau esti un profesionist desavarsit, LEONI Bistrita iti ofera cadrul perfect in care sa te dezvolti si in care sa-ti construiesti o cariera de succes, alaturi de oameni frumosi si talentati. Credem in posibilitati infinite! Limitele exista doar in mintea ta, iar pentru a le depasi suntem bucurosi sa investim in tine. Succesul tau este garantia viitorului nostru.

LEONI Bistrita in cifre

LEONI Bistrita si-a inceput activitatea in anul 2002.

 • initial productia a inceput cu 35 de angajati, in momentul de fata am ajuns la peste 8,000
 • 3 unitatii de productie, din care una in Ludus (Jud.Mures)
 • angajatii LEONI Bistrita provin din 4 judete: Bistrita-Nasaud, Mures, Suceava si Cluj
 • media de varsta  a angajatilor nostri este de 35 de ani
 • spatii de productie - 50.000 m2
 • din 2015, prin intermediul proiectului EMO, LEONI Bistrita a inceput sa produca si pentru seriile de masini electrice si hibrid.


LEONI Bistrita Awards

 • Locul II – Fabrica anului la categoria Imbunatatire continuua a Calitatii, Costurilor, Performantei si Motivarii in anul 2006
 • Locul I – Fabrica anului la categoria Calitate si Performanta in anii 2007 si 2009
 • Locul I – Fabrica anului la categoria Productie remarcabila a tarilor cu aderare la UE in anul 2010
 • Locul I – Fabrica anului la categoria Rezultate Generale in anul 2010
 • Locul I – pentru procesul de cutting in 2015
 • Locul I – Companie de top in 2010
 • Locul I – Topul Exportatorilor  in 2015Roxana Alexandrescu, Global HR Lead Governance & Excellence CoE Total Rewards

LEONI a reprezentat pentru mine o călătorie iniţiatică cu toate perspectivele ei, cu toata diversitatea posibilă şi a contribuit definitoriu la maturizarea mea în plan personal şi profesional. Se împlinesc 15 ani, pe care îi apreciez, alături de compania în care am crezut din prima zi, alături de oamenii pe care i-am cunoscut şi alături de care am construit integru şi sustenabil.

Codruța Moldovan, Product Aministrator

Leoni înseamnă pentru mine o însuşire, o calitate,  pe care noi toți o dobândim aici; Leoni este o şcoală adevărată unde putem învața nu doar lucruri tehnice, sau practice…este mult mai mult.

Gabriela Biro, șef de schimb Sample Section E-Classe

Iubesc ceea ce fac, munca mea, echipa, oamenii cu care vin în contact zi de zi. Viața mea de 14 ani înseamnă Leoni, care pentru mine este implicare 100%, bucuria de a împărtăși experiența mea, profesionalism, într-un cuvânt a doua familie.

Ionuț Horaicu, Production Process Owner Welding

In LEONI am avut sprijinul unei echipe bine pregătite și focusată pe obținerea de rezultate în concordanță cu cerința clientului. Aceasta a constituit motivația de a-mi face zi de zi munca cât mai bine cu putință. “Știu ce trebuie să fac, știu cum să realizez, știu cum mă pot verifica… știu rețeta pentru lucrul bine făcut din prima… nu sunt singur, apartin unei echipe, echipa Leoni”.

Dumitrița Macarie, Leader Industrial Engineer

LEONI este mai mult decat a realiza sarcini de lucru conform unui plan, este locul în care ne simțim bine, locul unde simțim stabilitate, siguranță și încredere. Este locul în care găsesti oameni cu energie, voioși, oameni competenți și deschiși. Mediul de lucru ne oferă cadrul de a interacționa și de a dezvolta legături solide, bază a lucrului în echipă.

Ababi Aurelian, Head of IT Plant

Pentru mine Leoni înseamnă Confidențialitate, Integritate și Disponibilitate, aceste 3 ingrediente asigurând și confirmand colaborarea mea de succes cu 5 echipe manageriale, din 2004 până în prezent. Cred cu tărie în citatul lui Vince Lombardi: ”Individual commitment to a group effort-- that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work”.

Maria Ciolpan, Team Leader Production Engineer

În Leoni am găsit ceea ce mi-a plăcut dintotdeauna, o mare colectivitate ce reușește să emane un puternic spirit de echipă. Mi-a oferit să să cunosc foarte multe persoane, foarte multe tipologii, foarte multe caractere. Leoni a contribuit semnificativ la maturitatea mea profesională și nu numai.

Mihai Arieșan, Head of Production Contron Logistic Plant

Mă bucur de experiența Leoni din februarie 2008 și pot spune că am avut parte de provocări constante. Am inceput în Logistică și am continuat pe această linie, iar astăzi pot afirma că îmi place și consider că mi se potrivește. Tot ceea ce am realizat din punct de vedere profesional se datorează oportunităților primite în cadrul companiei, având șansa de a explora procesele specifice specialității mele și în alte țări, Korea de Sud iar mai apoi în China.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Leoni Wiring Systems Bistrita

Companie Oras(e) Data
INGINER CALITATE

full-time0 - 1 an experienta

Leoni Wiring Systems Bistrita Bistrita
27.09.2020

Joburi Leoni Wiring Systems Bistrita

Companie Oras(e) Data