Joburi ASER - Asociatia Studentilor Economisti din Romania

“Unii se asteptau ca schimbarea sa vina de la ceilalti, altii nu asteptau nimic.

Noi am facut primul pas…o organizatie a noastra, a studentilor!” (1998)


Despre noi

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG infiintat acum 15 ani, care ofera posibilitatea studentilor de a se exprima, de a se dezvolta. Investim in educatie, in creativitate, in studentii care vor mai mult de la ei, care sunt intr-o continua cautare de inovatie, in viitorii oameni de succes.


Viziune

 

Misiune 

„ASER faciliteaza accesul studentilor la medii de invatare si oportunitati de crestere a competentelor profesionale pentru a aduce un plus de valoare mediului economic romanesc.”

 

Valori (D.A.S.E.R.)

  • Dedicare, ne implicam trup si suflet in realizarea proiectelor

  • Autodepasire, crestem si ne intrecem propriile limite

  • Spirit de echipa, suntem mai puternici impreuna

  • Entuziasm, elanul si patosul ne ghideaza

  • Responsabilitate, ne asumam o sarcina si o ducem pana la capat


Istoric

Asociatia Studentilor Economisti din Romania a luat nastere la 24 martie 1998, ca incununare a eforturilor unui grup de tineri de la Facultatea de Relatii Internationale care au dorit sa dea posibilitatea studentilor sa isi exprime punctul de vedere, pentru a duce la indeplinire propunerile lor.

 

Changemakers

Changemakers, proiect al Asociatiei Studentilor Economisti din Romania (ASER), aflat la cea de a V-a editie, se adreseaza studentilor pasionati de oameni si antreprenoriat.  Prin intermediul lui se urmareste popularizarea conceptului de antreprenoriat social in randul tinerilor si oferirea resurselor unui participant pentru a-si implementa afacerea sociala.

Changemakers se desfasoara in perioada 11 aprilie - 3 mai si are urmatoarele etape:

- Conferinta Antreprenoriatul social: Un altfel de business” - 11 aprilie, Aula Bibliotecii Nationale din Romania - va oferi participantilor la proiect o viziune generala asupra antreprenoriatului social, vazută insa prin ochii unor oameni avizati. Astfel, invitati precum : Raed Arafat, Orlando Neagoe, Mihai Simiuc, Leslie Hawke vor vorbi despre ce inseamna cu adevarat antreprenoriatul social, despre impactul lui, dar si despre modul în care vad ei viitorul acestuia in Romania.

- Sesiunea de Antreprenoriat Social - 16 aprilie - se va concretiza in dezbateri pe urmatoarele doua teme : „Antreprenoriatul social: fezabil astazi?” si „Antreprenoriatul social: business sau pasiune?”. Astfel, zece persoane cu experienta in domeniul social vor raspunde intrebarilor despre provocarile pe le-au intampinat in cariera și vor dezvalui ce anume i-a motivat sa continue.

- Scoala de Primavara18 aprilie-2 mai - se va concentra pe pregatirea celor 15 participanti la proiect, astfel incat, la sfarsitul proiectului, acestia sa fie capabili sa-si realizeze strategiile de implementare a afacerilor sociale. Timp de 12 zile, participantii vor fi antrenati într-o serie de training-uri, workshop-uri si intalniri bazate pe dezvoltare personala si initiere in business-ul social (Leadership&Management, Branding Personal, Vânzări, Marketing). Experienta va fi completata de vizite la afaceri sociale si de invitati pe masura.

Dupa terminarea proiectului, participantii vor putea face parte din Comunitatea Changemakers, formata din membrii editiilor anterioare, alaturi de care isi pot construi si continua impreuna drumul catre schimbare.

Este antreprenoriatul social un subiect de interes pentru tine?

Changemakers te ajuta sa te decizi!

 

Despre ASER Bucuresti    

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG înfiintat acum 15 ani, care doreste sa dea posibilitatea studentilor de a se exprima, de a se dezvolta, de a se informa mai mult. Investim in educatie, in creativitate, in studentii care vor mai mult de la facultate, care sunt intr-o continua cautare de inovatie, in viitorii oameni de succes.

BUCURESTI, Cluj Napoca
ONG

Joburi ASER - Asociatia Studentilor Economisti din Romania:

Locuri de munca ASER - Asociatia Studentilor Economisti din Romania

Angajari ASER - Asociatia Studentilor Economisti din Romania