AIESEC Bucuresti

Orase: BUCURESTI, Sibiu,
Industrie: ONG

Site http://www.aiesecbucharest.ro/
Facebook https://www.facebook.com/aiesec.bucharest.page


AIESEC este o asociație globală, non-guvernamentală, independentă și non-profit, condusă de tineri sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superioare. Suntem prezenți în peste 1100 de universități, 113 țări și teritorii și avem ca scop dezvoltarea potențialului de leadership al tinerilor, într-un cadru multicultural. AIESEC oferă acestora diferite oportunități pentru o experiență unică prin programele de internship-uri internaționale corporate și non-corporate sau prin poziții de leadership în cadrul organizației.

Cum a fost AIESEC fondat? În 1948, câțiva tineri au dorit o refacere a Europei și nu numai după tumultoasele evenimente aduse de cel de-al Doilea Război Mondial. Misiunea lor a fost să schimbe lumea începând cu fiecare persoană în parte, conștientizând faptul că o națiune se dezvoltă odată cu fiecare individ.

Astăzi, misiunea organizației noastre este în strânsă legătură cu motto-ul: AIESEC este platforma internațională pentru tinerii ce vor să își descopere și dezvolte potențialul de leadership. Anual, oferim membrilor 24 000 de poziții de leadership în întreaga lume și peste 500 de conferințe.

Valorile pe care noi le promovăm și urmăm sunt: lupta pentru excelență, demonstrarea integrității, activarea leadership-ului, diversitatea, plăcerea de a face lucrurile să se întâmple, sustenabilitatea acțiunilor noastre.

Pentru a afla mai multe despre noi și despre activitatea pe care o desfășurăm, accesează site-ul oficial http://www.aiesecbucharest.ro/ sau urmărește-ne pe pagina de Facebook:https://www.facebook.com/aiesec.bucharest.page .

Anunt special

Ong Oras(e) Data
HR Consultant in Prague, Czech Republic

Student/Absolvent

Are you between 18-30 years old and living in Sibiu ? NonStop Recruitment is looking for ambitious and self-motivated individuals interested in a international career with fast progression and high rewards. Interested ? More info here: https://aiesec.org/opportunity/856376

AIESEC Bucuresti Strainatate
21.11.2017
Customer Care Specialist with German

Student/Absolvent

Are you between 18-30 years old and living in Sibiu ? Be part of one of the biggest multi-National Companies in Greece with people from all over the word. Benefits: - Flight tickets to Athens - 2 weeks free accommodation Interested ? More info here: https://aiesec.org/opportunity/820776

AIESEC Bucuresti Strainatate
21.11.2017