GTS International Romania

Orase: BUCURESTI Iasi Timisoara
Industrie: Turism

Site http://www.gotosua.ro
Facebook http://www.facebook.com/gts.workandtravel


Cu o experiență de peste 16 ani pe piața din România, GTS este o companie specializată în programe de schimb cultural, turism şi excursii pentru studenţi şi tineri.

Departamentul de Turism colaborează cu cele mai cunoscute companii de zbor și unități de cazare atât din România, cât și pe plan international.

Anual, ne ocupăm să oferim miilor de studenți din România o experiență inedită în Statele Unite ale Americii prin Programul Work and Travel și de asemenea negociem cele mai avantajoase prețuri pentru zborurile interne și internaționale.

Ajutăm și contribuim la dezvoltarea profesională și personală a tuturor angajaților, oferindu-le un mediu de lucru prietenos în toate cele trei sedii din țară: București, Iași și Timișoara.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca GTS International Romania

Companie Oras(e) Data
Promoter

part-timeStudent/Absolvent

Ne căutăm colegi noi pentru promovarea Programului SUMMER WORK AND TRAVEL USA 2020! Dacă ți dorești să faci parte din echipa noastră, atunci acest anunț ți se adresează! Poziția este una part-time și flexibilă, n funcție și de disponibilitatea pe care o ai tu. :)

GTS International Romania Iasi
17.10.2019
Cultural Exchange Program Coordinator

full-time0 - 1 an experienta

You spent a summer (or more?) in the USA with the Work and Travel Program and have great memories to share with others? Do you want to talk about it all the time, but your friends and family are too tired to listen to your awesome stories over and over again? We know a good place for you!

GTS International Romania Iasi
Timisoara
Job national
17.10.2019

Joburi GTS International Romania

Companie Oras(e) Data