EuCom

Orase: BUCURESTI,
Industrie: Educational

Site www.eucom.ro


EUCOM a luat fiinta in anul 2002, pentru a raspunde nevoilor si provocarilor companiilor aflate in plina expansiune si integrare in mediul de afaceri globalizat. Suntem unul dintre cei mai importanti facilitatori de cursuri de limbi straine din Romania.

De fiecare data ne indeplinim cu entuziasm misiunea de a fi un „bridge to the world” pentru orice companie care isi doreste sa performeze intr-un mediu de business global. Pe langa echiparea cursantilor nostri cu abilitatile lingvistice dezirabile, le punem la dispozitie si servicii de traducere si interpretariat spre a incheia cu succes orice proiect international, indiferent de domeniu.

Am avut onoarea sa colaboram cu clienti din diverse domenii, precum cel bancar, IT, automotive, pharma, retail sau medical.

Prin urmare, printre cuvintele cheie ce definesc misiunea si activitatea noastra se numara: ANALIZA, PERSONALIZAREA, DEDICAREA, FLEXIBILITATEA, PASIUNEA, INOVATIA si REUSITA.

Ne mandrim cu livrarea a peste 150.000 ore de instruire anual, avand circa 10.000 de participanti de la 90 de companii client in anul precedent.
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca EuCom

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi EuCom

Companie Oras(e) Data