UMT Software

Orase: Cluj Napoca,
Industrie: IT&C Software, ,

Site http://www.ro.umt.com


Să fii în echipa UMT înseamnă...


... să faci parte dintr-o organizație matură ale cărei produse și servicii au impact global.


La UMT oamenii sunt în centrul atenției; le oferim în mod continuu noi provocări și oportunități pentru a se dezvolta in directia pe care si-o doresc. Fiecare are o contribuție personală la ceea ce facem, și lucrând împreună avem rezultate extraordinare.
Investim în oameni: începând de la locația sediului nostru care asigură condiții optime de lucru fără stres si zgomot, cu hardware-ul de ultimă generație pe care lucrăm, tehnologiile software actuale folosite și pana la procesele si organizarea internă, totul este gândit pentru a maximiza potențialul fiecăruia.

 

Și tu poți să-ți dezvolți o carieră la UMT Software. Fie că vrei să programezi, fie că vrei să testezi ceea ce programează cei din departamentul de development, fie că vrei să oferi consultanță tehnică clienților noștri, aici ai un loc bine definit.
Îți oferim atât posibilitatea de dezvoltare în “linia” aleasă inițial, cât și trecerea dintr-o linie înalta, în funcție de cum consideri ca vrei să te dezvolți mai departe, de cum vrei să experimentezi noi situații și provocări.
Noi te sprijinim, îți oferim mediul propice și posibilitatea de dezvoltare, dar depinde de tine ca acestă dezvoltare să se întâmple.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca UMT Software

Companie Oras(e) Data

Nu exista joburi in sectiunea accesata!

Joburi UMT Software

Companie Oras(e) Data