Synovate este una dintre primele 4 companii de cercetare de piata din lume in care cercetarea parerii consumatorilor genereaza solutii de marketing competitive pentru firme de renume din toata lumea.

Reteaua noastra de birouri este raspandita in peste 60 de tari si are aproximativ 6000 de angajati permanenti.

Synovate este o companie internationala. Nu avem un sediu central. Nu suntem britanici, americani, germani, francezi sau de alta nationalitate, suntem Synovatori. Acesta este un lucru care ne face sa fim cu adevarat unici. Clientii nostri sunt incantati de acest lucru, deoarece Synovatorii pot fi contactati oriunde s-ar afla in lume.

Privim Synovate ca cea mai mare dar in acelasi timp cea mai mica companie de cercetare de piata din lume. Obiectivul nostru este sa oferim clientilor nostri tot ceea ce ofera o agentie globala fara a pierde legatura la nivel individual si personal.

Avem energia si dinamismul care deriva din faptul ca suntem parte a unei echipe globale pasionate de crearea unui companii unice si diferite de celelalte companii din aceasta industrie. Aceasta energie creaza un mod de gandire strategic si creativ ducand la inovarea de solutii si servicii de cercetare care merg mai departe de conceptul traditional de cercetare de piata.

Numim acest lucru reinventarea cercetarii!

Suntem specializati in brand & communication, dezvoltare si design de produs, customer experience, cercetare motivationala, media si cercetare destinata tineretului. Specialistii Synovate globali din industrii cheie cum ar fi automobile, sanatate si FMCG detin in cadrul acestor sectoare cunostinte si abilitati extinse.

Ce inseamna acest lucru pentru tine? Synovate ofera numeroase oportunitati atat locale cat si globale. Dar ceea ce este si mai important, poti face parte dintr-o companie cu oameni unici in diversitatea lor de la care poti invata si te poti dezvolta, prin schimb de idei, cunostinte si experienta.

BUCURESTI
Consultanta

Joburi Synovate:

Synovate nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Locuri de munca Synovate

Angajari Synovate