Joburi LET'S DO IT, ROMANIA!


Suntem cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1.400.000 de voluntari implicaţi în 7 ani de activitate. Viziunea noastră este o ţară cu 0 deşeuri, iar valorile noastre ca organizatie sunt:

  • Acțiune – Spiritul de Doer

Suntem oameni implicați, care “acționează” și nu doar “vorbesc despre”. Credem în puterea exemplului și mobilizăm sute de mii de voluntari în același spirit.

  • Happiness (Fericire)

Suntem pozitivi, deschiși și găsim oricând loc de o gluma. Ne distrăm unii cu alții, pentru ca ne place ce facem. Molipsim lumea cu optimism și cu încrederea că lucrurile bune sunt posibile.

  • Madness (Curaj nebun)

Spargem bariere cu idei și proiecte care nu s-au mai făcut niciodată. Avem curajul de a lupta pentru visurile noastre cu pasiune, oricât de nebunești ar părea. Gândim liber și nu ne temem sa provocam un status quo existent.

  • Echipa

Credem în “împreună” și știm că oamenii sunt sufletul oricărei mișcări. Avem încredere unii în alții, ne respectăm și avem toleranți pentru diferențele dintre noi.

  • Sustenabilitate

Suntem dedicați unei cauze care sprijină mediul și comunitatea pe termen lung. Suntem responsabili față de resurse și îi învățam și pe ceilalti să le prețuiască. Iubim și respectăm planeta Pământ.

 
BUCURESTI
ONG

Joburi LET'S DO IT, ROMANIA!:

Locuri de munca LET'S DO IT, ROMANIA!

Angajari LET'S DO IT, ROMANIA!