LET`S DO IT, ROMANIA!

Orase: BUCURESTI,
Industrie: ONG, ,

Site www.letsdoitromania.ro
Blog http://blog.letsdoitromania.ro
Facebook https://www.facebook.com/LetsDoItRO
Twitter www.twitter.com/letsdoitroSuntem cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1.400.000 de voluntari implicaţi în 7 ani de activitate. Viziunea noastră este o ţară cu 0 deşeuri, iar valorile noastre ca organizatie sunt:

  • Acțiune – Spiritul de Doer

Suntem oameni implicați, care “acționează” și nu doar “vorbesc despre”. Credem în puterea exemplului și mobilizăm sute de mii de voluntari în același spirit.

  • Happiness (Fericire)

Suntem pozitivi, deschiși și găsim oricând loc de o gluma. Ne distrăm unii cu alții, pentru ca ne place ce facem. Molipsim lumea cu optimism și cu încrederea că lucrurile bune sunt posibile.

  • Madness (Curaj nebun)

Spargem bariere cu idei și proiecte care nu s-au mai făcut niciodată. Avem curajul de a lupta pentru visurile noastre cu pasiune, oricât de nebunești ar părea. Gândim liber și nu ne temem sa provocam un status quo existent.

  • Echipa

Credem în “împreună” și știm că oamenii sunt sufletul oricărei mișcări. Avem încredere unii în alții, ne respectăm și avem toleranți pentru diferențele dintre noi.

  • Sustenabilitate

Suntem dedicați unei cauze care sprijină mediul și comunitatea pe termen lung. Suntem responsabili față de resurse și îi învățam și pe ceilalti să le prețuiască. Iubim și respectăm planeta Pământ.

 
Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca LET`S DO IT, ROMANIA!

Companie Oras(e) Data
Director Executiv Let's Do It, Romania!

full-time1 - 5 ani experienta

Vrei sa faci lucruri mărețe cu echipa Let’s Do It, Romania! ? Căutăm un șef de trib care să aducă mișcarea la urmatorul nivel! Atitudinea deschisă, spiritul antreprenorial, dar mai ales de echipă și un strop de nebunie credem că sunt ingredientele pentru proiecte de cursă lungă.

LET`S DO IT, ROMANIA! BUCURESTI
08.11.2018

Joburi LET`S DO IT, ROMANIA!

Companie Oras(e) Data