AQUASoft S.R.L. a fost infiintata la inceputul anului 2002 ca o societate cu raspundere limitata, avand capital integral privat si activand in sfera dezvoltarii software si a serviciilor IT.

Evolutia numarului de angajati si colaboratori a fost una spectaculoasa: 2002 (anul infiintarii) – sub 10, in prezent – peste 100.

Datorita potentialului sau, AQUASoft este o companie de consultanta capabila sa livreze rezultate masurabile in domenii precum dezvoltare software, analiza de business, consultanta IT.

Inca de la inceput ne-am evidentiat prin abilitatea de a livra solutii la nivel global, consultantii nostri lucrand chiar la sediile clientilor, indiferent de locatia acestora (Marea Britanie, Germania, Elvetia, Olanda, Belgia, Franta, Italia, Spania, Portugalia, Suedia, Norvegia, Finlanda, Belarus, SUA, Mexic, Guatemala, Argentina, Arabia Saudita). In cadrul echipei se regasesc cunostinte foarte bune de engleza, germana, italiana, franceza, spaniola.

 

Servicii oferite:

AQUASoft este principalul furnizor de servicii de software packaging din regiunea est-europeana.

Activand de mai bine de opt ani in domeniul crearii de kit-uri de instalare pentru aplicatii (utilizand tehnologii precum Wise Packaging Studio, SMS Installer, InstallShield, NetInstall, Blue Base etc.) si lucrand in special cu companii transnationale, am remarcat si exploatat nevoia crescuta pentru acest tip de servicii.

In afara software packaging-ului, compania noastra detine o foarte variata paleta de cunostinte -  IBM Websphere Application Server, IBM DB/2, MS SQL Server, PL/SQL, Oracle, Oracle Reports, Oracle Forms, Oracle Financials, Java, Struts, Hibernate, J2EE, C, C++ (windows, linux), .NET (VB, C#, C++), PHP, MySQL.

AQUASoft are 2 departamente productive: Dezvoltare Software, respectiv Servicii si Consultanta Software.

Departamentul “Consultanta Software” inglobeaza serviciile de Software Packaging, respectiv suport tehnic (sistemul de operare AIX, softuri de gestionare ale retelelor – Micromuse, MRO, Maximo).

 

Portofoliu si standarde utilizate

Firma noastra este Microsoft Certified Partner, precum si partener S&T Romania.

AQUASoft este certificata in domeniul calitatii conform standardului ISO 9001:2000 inca din anul 2004, implementand proceduri bine definite in activitatea de dezvoltare software.

AQUASoft este de asemenea certificata IQ-Net pentru Dezvoltare Software si consultanta din 2004.

Arad, Brasov, BUCURESTI, Constanta, Iasi, Strainatate, Timisoara
IT&C Software

Joburi AQUASoft:

Locuri de munca AQUASoft

Angajari AQUASoft