ViitorPlus
– asociatia pentru dezvoltare durabila este o organizatie non-guvernamentala, non-profit, infiintata pentru a stimula si contribui la transpunerea in practica a conceptului de dezvoltare durabila la nivel de individ, organizatii si comunitati. Pentru realizarea acestei misiuni, organizatia isi propune:

  • Realizarea de programe educationale si de comunicare;
  • Sprijinirea cercetarii unor arii importante de activitate pentru dezvoltarea durabila a Romaniei si folosirea rezultatelor principale in scopul societatii;
  • Formarea, mentinerea si dezvoltarea de retele pentru profesionisti si alte persoane interesate de dezvoltarea durabila;
  • Implementarea principiilor dezvoltarii durabile prin proiecte cu aplicabilitate practica.

Membrii voluntari ai organizatiei provin dintr-o diversitate de medii cultural - internationale si profesionale, fiind pregatiti in domenii complementare: economie, inginerie, ecologie, administratie, mass-media.

“Recicleaza pentru copaci” este proiectul care ofera o alta forma de partenariat cu ONG-urile a acelor firme care doresc sa cupleze beneficiile reciclarii cu oportunitatile pentru dezvoltare sustenabila oferite de impaduriri, si anume prin donarea veniturilor din reciclarea hartiei si cartonului, pentru proiectul ViitorPlus, “Adopta un copac!”. Astfel, prin valorificarea unei tone de hartie donate, prin proiect vor putea fi adusi la maturitate 6 copaci.
“Recicleta” este un proiect ViitorPlus, primul proiect neutru in carbon din Romania, care are ca scop colectarea deseurilor de hartie din birouri spre a fi reciclate. Transportul hartiei este asigurat de 3 cargo-biciclete, unice in Romania, conduse de persoane defavorizate, carora li se asigura astfel un loc de munca. . Proiectul integreaza toate dimensiunile dezvoltarii durabile, fiind un proiect social si de mediu, adresat agentilor economici mici.

Sacosa de Panza - un proiect ViitorPlus, este un proiect complex care isi propune sa ofere populatiei o alternativa eco pungilor de plastic prin sacose de panza naturala. Sacosele de panza sunt produse intr-un atelier ce are la baza principii de functionare prietenoase mediului inconjurator si care implica persoane aflate in mare dificultate. Acest proiect functioneaza sub principiile dezvoltarii durabile, in aceasta idee folosim resurse locale iar sacosele sunt capul de afis in campania noastra educationala.

 
 
 
 
 
BUCURESTI
Educational

Joburi ViitorPlus:

ViitorPlus nu are in prezent job-uri active.
Iata cele mai noi job-uri de pe Hipo:

Expert norme tehnice

Distrigaz Sud Retele

Aplica fara CV

Ambasador FiiPregătit Voluntar

DSU FiiPregatit.ro
Remote
Job national
Aplica fara CV

QA Automation Engineer

Evolve today
Remote
Job national

Financial Specialist - Part time - Cluj Napoca

Randstad România
Hybrid
Job national
Aplica fara CV

Angajăm Stivuitorist

GiGroup Romania

Aplica fara CV

Operations Manager with French

Ford Business Solutions Romania
Hybrid

Aplica fara CV

Locuri de munca ViitorPlus

Angajari ViitorPlus