Intesa Sanpaolo Bank

Orase: Arad, BUCURESTI,
Industrie: Bancar-Servicii financiareIntesa Sanpaolo Bank este parte a celui mai mare grup bancar din Italia si unul dintre cele mai mari din Europa. Noi credem ca succesul companiei noastre este strans legat de profesionalismul, motivația și sentimentul de apartenența a oamenilor care lucreaza aici. Promovam dezvoltarea profesionala si canalizarea energiei personale in vederea atingerii obiectivelor si construirii unei relatii durabile cu clientii nostri, bazata pe incredere si calitatea serviciilor. Incurajam o abordare cuprinzatoare a diversitații, in scopul de a crea un mediu de lucru stimulant si inovator. Ne implicam activ in societate si sprijinim proiecte de mediu sau sociale. Acest gen de banca suntem noi si te aspteam in echipa nostra ca impreuna sa construim cariere.

Aplica spontan! * Companie favorita
Daca niciunul din joburile disponibile in acest moment pe Hipo.ro
ale aceste firme nu vi se potrivesc insa ati dori sa obtineti o
pozitie aici, puteti trimite CV-ul dvs. aplicand spontan!
Urmareste aceasta companie ca sa vezi ultimele joburi postate.

Locuri de munca Intesa Sanpaolo Bank

Companie Oras(e) Data
Operator Ghiseu (Customer Service Clerk) Bucuresti

full-time1 - 5 ani experienta

Echipa noastra din Bucuresti are nevoie de un coleg/o colega cu experienta pe pozitia de operator ghiseu, inclusiv in activitatea de gestionare a numerarului. Daca iti doresti sa lucrezi intr-un mediu dinamic si intr-o echipa in dezvoltare, te asteptam alaturi de noi!

Intesa Sanpaolo Bank BUCURESTI
20.03.2018
RECEPTIONER - SEDIUL CENTRAL BUCURESTI (perioada determinata)

full-time0 - 1 an experienta

Pentru noi fiecare coleg are un rol foarte important in cadrul echipei. Nu am putea lucra unul fara ajutorul celuilalt. Persoana care ocupa acesta pozitie are un rol cheie in oferirea unui serviciu de calitate atat vizitatorilor si colaboratorilor bancii cat si celorlalti colegi.

Intesa Sanpaolo Bank BUCURESTI
20.03.2018
Registrator Documente

full-time0 - 1 an experienta

Pentru noi fiecare coleg are un rol foarte important in cadrul echipei. Cautam o persoana aflata la inceput de cariera, dornica sa acumuleze cunostinte noi, care sa fie responsabila cu inregistrarea documentelor primite de catre Banca.

Intesa Sanpaolo Bank BUCURESTI
20.03.2018

Joburi Intesa Sanpaolo Bank

Companie Oras(e) Data