Interviuri

Caut Angajator
Interviu cu Raluca A., Career Development & Recruiting Lead in Industria IT

Afla informatii cheie despre procesul de recrutare, interviurile de angajare, abilitatile si competentele dorite in Industria IT, de la Raluca A., Career Development & Recruiting Lead cu 11 ani de experienta in HR.    

Interviu cu Ane-Mary Ormenisan, fondator LIFELONG LEARNING SOLUTIONS

Ane-Mary Ormenisan este Business Administrator si fondatoare a companiei de consultanta si training Lifelong Learning Solutions - societate specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente prin intermediul programelor de formare profesionala continua dedicate adultilor.

Interviu cu Alexandra Vladut, Recruitment Manager @ Connections Romania

Alexandra Vladut s-a alaturat Connections Romania de 1 an, unde a construit o echipa de recruiteri specializati atat pe recrutarea non-IT cat si IT. In plus, alaturi de Team Leader-ul echipei, se ocupa de crearea de noi procese in organizatie si de stabilizarea imaginii companiei, atat pe piata din Romania cat si in diverse regiuni.

Interviu Denisa Sandu - Specialist Recrutare @Medlife

Suntem cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania. Ne dedicam toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort.

Interviu cu Mihaela Nedelcu, Generalist Resurse Umane in cadrul Optaros

Mihaela Nedelcu este Generalist Resurse Umane cu o experienta de peste 4 ani in domeniul HR. Este reprezentantul HR principal si consilier pentru angajatii si managerii Optaros Romania si a fost implicata in toate ariile de resurse umane: recrutare, managementul performantei, training, compensatii si beneficii, relatiile cu angajatii, HR admin si alte proiecte strategice.

Interviu cu Andreea Hrab, HR Director, OSF Global Services

OSF Global Services are, in prezent, peste 30 de posturi deschise, compania fiind in dezvoltare continua. Afla mai multe despre procesul de recrutare, abilitati si competente deschise si job-uri in companie din interviul cu Andreea Hrab, HR Director OSF Global Services.  

Interviu cu Roxana Spinu, Senior IT Recruiter in cadrul ROUTE 66

Cu o licenta in sociologie si un master in "Gestionarea si Dezvoltarea Resursei Umane", Roxana Spinu lucreaza in recrutare de 4 ani. In prezent Senior IT Recruiter in cadrul ROUTE 66, Roxana vorbeste despre metodele de motivare a angajatilor - cheie, despre procesul de recrutare, despre competentele si abilitatile dorite si despre dificultatile pe care le intampina in recrutarea unui manager de marketing.

Interviu cu Daniela Ababei, HR Manager in cadrul Siniat

HR Manager in cadrul Siniat, absolventa de Sociologie in cadrul Universitatii Transilvania din Brasov si a unor cursuri post-universitare la un institut din cadrul Universitatii Erasmus, Rotterdam, Daniela Ababei vorbeste despre procesul de recrutare, structura interviurilor de angajare si despre cele 80 de pozitii deschise in cadrul companiei.

Interviu cu Andra Campan - Responsabil Recrutare ALTEN Romania

Absolventa a Facultatii de Filosofie, in cadrul Universitatii din Bucuresti, si a unui Masterat de Etica Aplicata in Societate, Afaceri si Organizatii, Andra Campan are o experienta de 4 ani in recrutare si consultanta. Experienta in agentia de recrutare a ajutat-o sa interactioneze cu nevoile de selectie din mai multe industrii si niveluri de experienta si activitate. In cadrul ALTEN Romania, Andra s-a specializat pe recrutare...