Au inceput inscrierile pentru Creativity Blueprints, editia a IV-a!

Pentru toti cei care au pierdut cursuri desenand pe banca, au scapat de restante aberand povesti frumoase pe hartia de examen sau au intarziat la seminar pentru ca au ramas intepeniti in fata unui print misto, Advice organizeaza Creativity Blueprints 4, singura scoala gratuita de creatie in publicitate.

Ai skilluri de Art Director sau Copywriter? Fii atent. La Creativity Blueprints 4 vei avea parte de o saptamana de workshopuri alaturi de cei mai tari profesionisti din advertising, care iti vor arata de ce creativitatea in publicitate poate fi dificila. Proiectul pune la bataie 20 de locuri in primul rand, in culisele departamentului de creatie. Astfel, Creative Directori, echipe de Art&Copy, dar si Strategic Planneri sau Account Directori iti vor dezvalui adevarurile nespuse ale creatiei publicitare. Daca visezi la un job boem in aceasta industrie, afla ca munca unui creativ nu este intodeauna ceea ce pare. Printre briefuri de cosmar si deadline-uri imposibile se afla multe idei tari, respinse de client sau nepermise de buget. Vino la Creativity Blueprints 4 ca sa descoperi in totalitate cum e viata unui om de creatie. Si cu bune, si cu rele.

            Pe parcursul workshopurilor, vei avea ocazia sa creezi propria campanie publicitara. La final, tu si echipa ta o veti prezenta juriului. Mai exact, creativilor din agentii, dornici sa ofere un internship celor care ii dau pe spate.

Ne intalnim intre 4 si 12 aprilie, la Orange concept store. Dar nu numai. Doua zile le vom petrece chiar intr-o agentie de publicitate, ca sa vezi cum arata creativitatea in mediul ei. Te-ai hotarat? Intra pe www.creativityblueprints.ro, descarca formularul de inscriere, completeaza-l cum stii tu mai bine si trimite-l pana pe 27 martie, la adresa de mail recrutare@advicestudents.ro.

Publicitatea pune creativitatea la incercare, iar tu vei afla cum.

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?