Intercultural Dances, cel mai bun mod de a-ti petrece sfarsitul verii

Intre 15 august si 12 septembrie AIESEC Bucuresti, parte a celei mai mari organizatii internationale conduse de tineri, lanseaza cel mai nou proiect dedicat studentilor si elevilor de liceu: programul de dansuri interculturale. Tinerii pasionati in egala masura de dans si de interculturalism, care isi doresc sa traiasca o experienta culturala inedita sunt invitati sa se inscrie, pana pe data de 7 august, pe site-ul www.aiesecbucharest.ro .

Scopul proiectului este acela de a incuraja tinerii sa isi largeasca orizontul cultural prin intermediul unor mijloace inovative si al unui mediu de invatare divers si dinamic.

Pe parcursul a noua sedinte tinute in doua sali de dans din Bucuresti- Cara Dans respectiv AyA Tango- participantii vor interactiona cu sase traineri internationali din Rusia, China si Egipt. Impartita in doua sectiuni- o ora cursuri de dans, o ora cursuri de limba- fiecare sedinta le va da ocazia tinerilor sa invete cate putin din cultura fiecarei tari. Mai mult decat atat, participantii vor avea posibilitatea de a-si insusi cateva cuvinte de baza in rusa, chineza sau egipteana.

De doua ori pe saptamana Irene Kaldas, Mohamed Hesham, Bulanova Yana, Julia Nikolaeva, Chi Yue si Anqi Bao vor impartasi cu tinerii romani pasiunea pentru dans, aducand in acelasi timp in fata lor traditiile tarilor pe care le reprezinta.

La sfarsitul proiectului participantii vor avea de asemenea ocazia sa puna in practica toate lucrurile invatate intr-un spectacol organizat de AIESEC Bucuresti. Aventura culturala la care au vor fi luat parte se va dovedi in aceste conditii completa, punandu-le la incercare creativitatea si provocandu-i sa isi dezvolte aptitudini neexploatate poate pana atunci.


Despre AIESEC Bucuresti

AIESEC reprezinta cea mai mare organizatie de tineri la nivel international, fiind prezenta in peste 107 tari si teritorii si avand o istorie de 63 de ani in dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor. Organizatia ofera tinerilor o experienta de dezvoltare inedita bazata pe 7700 de oportunitati de leadership, 5500 de internshipuri globale, 470 de conferinte anuale, platforme virtuale si activitati de invatare in cadrul unui mediu international. Prezenta AIESEC in Romania s-a facut remarcata timp de 21 de ani, extinzandu-se intr-un numar de 15 orase.
 

Corina Zamfirache

Corina.Zamfirache@aiesec.ro
Telefon: 0722356758
 

Va recomandam si:

Vești bune pentru persoanele interesate să se angajeze la început de an

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?