Aplica acum la BCCSE! Perioada de inscriere se apropie de sfarsit

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tinerii romani de pretutindeni. Oricine este interesat de o cariera in domeniul consultantei sau managementului strategic are sansa de a aplica la Business Consulting Case Study Event, eveniment LSRS ce va avea loc marti, 28 iunie la Bucharest Hubb.

Bucuresti, 15 iunie. Liga Studentilor Romani din Strainatate incurajeaza studentii si absolventii romani de pretutindeni sa isi construiasca o cariera de succes in tara. Pe data de 28 iunie, la Bucharest Hubb va avea loc cea de a doua editie a evenimentului „Business Consulting Case Study Event”, cu scopul de a evidentia perspectivele de cariera existente in Romania in domeniul consultantei sau managementului strategic.

Business Consulting Case Study Event! In cadrul evenimentului, 30 de participantii vor avea ocazia sa interactioneze in mod direct cu reprezentanti ai companiilor de consultanta de top, sa rezolve alaturi de profesionisti un studiu de caz si respectiv sa castige stagii de practica pe durata verii la una dintre companiile prezente in program.

Participa la eveniment! Participarea la eveniment este gratuita iar procesul de selectie este unul competitiv, aplicatiile fiind analizate de un juriu format din profesionisti in domeniul consultantei. Nu pierde ocazia de a fi unul dintre cei 30 de participanti la eveniment, au mai ramas 5 zile pana cand ne mai poti trimite CV-ul tau la adresa bccse@lsrs.ro . Perioada de inscriere se incheie duminica, 17 iunie. Afla mai multe pe site-ul evenimentului http://bccse.lsrs.ro !

Business Consulting Case Study Event este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor: PricewaterhouseCoopers, Contrast Management Consulting, Controller Institut, Colliers International, Horvath & Partners, Grosu si Asociatii si al partenerilor logistici: Bucharest Hubb, reteaua magazinelor Diverta, Jidvei, Coca-Cola Hellenic, Caffe Tabiet si Cofetaria Ana Decebal. Partenerii media ai evenimentului sunt: The Money Channel, Romania Libera, The Investor, Ambition!, Business Woman, 7Seri, Zile si Nopti, Radio Zu, Radio Romania International, Radio Romania Actualitati, Radio Romania Cultural ,Cariere Online, Arena Biz, Business Edu, Hipo.ro, Studentie.ro, Glare Magazine, Stud Life, Lumebuna.ro, Evenimente Studentesti, Metropotam, StiriONG, Studentul.info, Businesslive.ro, Escoala.ro, Romania in Contact, Onlinestudent.ro, Amelie.ro, Academiclink, Best Resource si Centrul de Presa.ro.

Sustinem si ne sustin: EDMUNDO, Educativa,Edu-Tim, Best, Senatul Studentesc, Advice, ELSA Bucuresti, ASER, Business Club, Young Professionals Club, ASUB, ASB si ASLS.
 


Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este prima si singura organizatie care asigura un cadru de organizare reprezentativ al studentilor si absolventilor romani din strainatate, promovand o puternica solidaritate intre membrii sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, precum si o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii lor in tara dupa terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale si culturale ale membrilor sai, precum si de a facilita contributia lor la dezvoltarea Romaniei.

Persoane de contact:

Irina Nicoleta Scarlat
Vicepresedinte Comunicare si Informare
Irina.Scarlat@lsrs.ro
0720034031
 
Giorgiana Ene
Coordonator Comunicare & PR
Giorgiana.ene@lsrs.ro
0721 118 899
 
Sorana Serban
Vicepresedinte Adjunct Comunicare si Informare
Sorana.Serban@lsrs.ro
0752038218
 

Va recomandam si:

Interview with Luciana Diaconu - Senior HR Manager London Stock Exchange

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI