Fii consultant pentru o zi! Perspective de cariera in consultanta in Romania

Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) aduce oportunitatile de cariera mai aproape de tinerii romani de pretutindeni. Oricine este interesat de o cariera in domeniul consultantei sau managementului strategic are sansa de a aplica la Business Consulting Case Study Event, eveniment LSRS ce va avea loc marti, 28 iunie la Bucharest Hubb.

Bucuresti, 1 iunie. In contextul in care tot mai multi tineri romani aleg sa isi dezvolte cariere peste hotare, Liga Studentilor Romani din Strainatate isi propune sa evidentieze existenta oportunitatilor profesionale acasa. Astfel marti, 28 iunie, la Bucharest Hubb va avea loc cea de a doua editie a evenimentului „Business Consulting Case Study Event”, cu scopul de a evidentia perspectivele de cariera existente in Romania in domeniul consultantei sau managementului strategic.

Oportunitati de cariera in consultanta. Anul trecut, 25 de participanti au avut ocazia sa interactioneze si sa lucreze in mod direct cu profesionisti din domeniul consultantei, reprezentanti de top ai celor mai bune firme de profil din Romania. Anul acesta, la cea de-a doua editie a proiectului „Business Consulting Case Study Event”, numarul participantilor la creste la 40 si numarul firmelor prezente la eveniment se mareste de asemenea.

Business Consulting Case Study Event! In cadrul evenimentului participantii vor avea ocazia sa interactioneze in mod direct cu reprezentanti ai companiilor de consultanta de top, sa rezolve alaturi de profesionisti un studiu de caz si respectiv sa castige stagii de practica pe durata verii la una dintre companiile prezente in program.

Participa la eveniment! Participarea la eveniment este gratuita iar procesul de selectie este unul competitiv, aplicatiile fiind analizate de un juriu format din profesionisti in domeniul comunicarii. Pentru a participa la eveniment, doritorii trebuie sa trimita un CV si o scrisoare de motivatie la adresa bccse@lsrs.ro pana la data de 10 iunie. Finalistii vor fi anuntati pe site-ul evenimentului http://bccse.lsrs.ro in data de 15 iunie.

Business Consulting Case Study Event este un eveniment organizat cu sprijinul sponsorilor Colliers International, Omniasig Vienna Insurance Group, Grosu si asociatii si al partenerilor logistici Bucharest Hubb, reteaua magazinelor Diverta si Jidvei. Partenerii media ai evenimentului sunt: The Money Channel, Romania Libera, The Investor, Ambition!, Business Woman, 7Seri, Zile si Nopti, Radio Romania International, Radio Romania Cultural, Radio Romania Actualitati , Agentia de presa RADOR ,Cariere Online, Arena Biz, Business Edu, Hipo.ro, Studentie.ro, Glare Magazine, Stud Life, Eustud, Lumebuna.ro, Metropotam, StiriONG, studentul.info, businesslive.ro, e-scoala.ro, Romania in Contact, onlinestudent.ro, amelie.ro, academiclink,Best Resource si centrul de presa.ro.

Sustinem si ne sustin: EDMUNDO, Educativa, Best, Senatul Studentesc, Advice, ASER,ELSA, Business Club, Young Professionals Club, Edu-Tim, ASUB, ASB si ASLS.
 


Liga Studentilor Romani din Strainatate (LSRS) este prima si singura organizatie care asigura un cadru de organizare reprezentativ al studentilor si absolventilor romani din strainatate, promovand o puternica solidaritate intre membrii sai, ca reprezentanti de valoare ai Romaniei, precum si o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii lor in tara dupa terminarea studiilor. Scopul principal al LSRS este de a apara si promova drepturile si interesele academice, profesionale, sociale si culturale ale membrilor sai, precum si de a facilita contributia lor la dezvoltarea Romaniei.

Persoane de contact:

Irina Nicoleta Scarlat
Vicepresedinte Comunicare si Informare
Irina.Scarlat@lsrs.ro
0720034031
 
Giorgiana Ene
Coordonator Comunicare & PR
Giorgiana.ene@lsrs.ro
0721 118 899
 
Sorana Serban
Vicepresedinte Adjunct Comunicare si Informare
Sorana.Serban@lsrs.ro
0752038218
 

Va recomandam si:

Interview with Luciana Diaconu - Senior HR Manager London Stock Exchange

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI