Studentii fata in fata cu angajatorii!

Open – call pentru un focus-group organizat de LEAP si Achieve Global

Cautam studenti care sa discute cu noi despre angajabilitate, educatie si provocarile pietei muncii pentru tinerii din Romania. Impreuna identificam si propunem solutii raportate la problemele reale ale studentilor, viitorii angajati.

De ce sa participi?

• Focus-grupul organizat este complementar unei analize mai ample, efectuate si la nivelul angajatorilor din Romania. Prin participarea ta, vom putea adresa intr-un mod reprezentativ problemele principale cu care se confrunta tinerii la angajare.
• Te vom tine la curent cu rezultatele acestei cercetari, dar si a altor activitati LEAP.
• Implicit, vei afla mai multe despre angajatori si diverse oportunitati si din domeniul educatiei non-formale.
• Este o ocazie rara de a pune punctul pe ”i” in ceea ce priveste angajabilitatea si o modalitate de a ajuta un numar mai mare printr-o simpla discutie cu alti studenti din diferite domenii.

Daca esti student(a), implica-te! Asteptam e-mailul tau cu datele personale pe adresa office@leap.ro cu urmatoarele date:

• Nume complet
• Facultatea la care esti student/studenta
• Anul in care esti inscris(a)
• Ziua si ora in care esti disponibil(a) conform programului propus

Se vor organiza trei focus grupuri in urmatoarele zile si ore:

• 5 august, orele 17:00 – 18:45
• 5 august, orele 19:00 – 20:15
• 6 august, orele 17:00 – 18:45

Mai multe detalii vor fi transmise prin e-mail personal pentru candidatii care isi confirma participarea pana la data de 3 august 2010.


Va multumim si va asteptam!


Link Education And Practice este prima organizatie constituita ca platforma de interactiune intre studenti, companii, institutii si ONG-uri, cu scopul de a crea o punte de legatura intre oferta educationala existenta si cerintele pietei de munca. Pentru aceasta, LEAP isi propune sa promoveze si sa faciliteze accesul tinerilor la activitati de educatie non-formala (voluntariat, stagii de practica, traininguri, scoli de vara etc) – activitati care rafineaza calitatile si aptitudinile importante in dezvoltarea personala si profesionala. Mai multe detalii la          www.leap.ro.

Achieve Global este lider mondial in oferirea de solutii integrate de training si consultanta, asigurand pentru partenerii cu care lucreaza transpunerea strategiilor de afaceri in rezultate concrete prin intermediul celei mai importante resurse a oricarei organizatii, oamenii. AchieveGlobal a luat fiinta in urma cu 35 de ani in Statele Unite ale Americii si acum este prezenta pe toate continentele, cu sucursale in peste 43 de tari. AchieveGlobal a dezvoltat programe bazate pe cercetarea comportamentului uman si a celor mai bune practici ale momentului, adaptate nevoilor culturale specific fiecarei tari in trei domenii de competenta: Vanzari, Customer Service si Leadership.


 

Va recomandam si:

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?