Scoala de vara Cognosis, editia a IV-a

Cognosis - Federatia Asociatiilor Studentilor la Psihologie si Stiintele Educatiei din Romania - isi propune sa faciliteze comunicarea, schimbul de experienta si de cultura intre tineri si sa ii sprijine in dezvoltarea lor personala si profesionala. In perioada 1-7 august 2010, Cognosis organizeaza cea de-a IV-a editie a Scolii de Vara, cu tema „Dezvoltare personala pentru psihologi fara limite”. Evenimentul se va desfasura la Poiana Zanelor, judetul Bistrita-Nasaud.

O cariera in domeniul psihoterapiei (si alte domenii conexe) necesita, pe langa abilitatile profesionale, un nivel ridicat de autocunoastere, autocontrol emotional, si un nivel optim al abilitatilor de comunicare si relationare cu ceilalti (empatia, asertivitatea, acceptarea si autoacceptarea neconditionata etc.). O echipa de voluntari indrazneti isi propun la aceasta editie sa faciliteze, pentru 60 de studenti la psihologie din toata tara, accesul la cunostinte din sfera dezvoltarii personale si profesionale, alaturi de profesionisti in domeniul psihologiei si psihoterapiei.

Programul va include activitati de dezvoltare personala prin metode specifice unei singure scoli de psihoterapie (analiza tranzactionala, cognitiv-comportamentala, psihodrama sau experientiala), realizate pe durata a 4 zile de catre 4 grupuri de 15 participanti, indrumati de formatori acreditati in psihologie si psihoterapie. Workshop-urile si activitatile se vor desfasura in grupuri interactive si se vor axa pe invatarea experentiala si exprimarea deschisa a emotiilor si trairilor. Fiecare dintre workshopuri va viza formarea unor competente personale din sfera comunicarii si autocontrolului emotional.

Anul acesta, Cognosis dedica o zi a scolii de vara unor activitati outdoors combinate cu sporturi extreme, utilizate ca si instrument de dezvoltare personala, realizate de instructori acreditati impreuna cu psihoterapeutii si organizatorii acestui proiect.
Participarea la Scoala de vara va fi recunoscuta sub forma orelor de dezvoltare personala. Fiecarui participant i se vor recunoaste aceste ore in cadrul scolii de psihoterapie din al carei modul a facut parte.

Taxa de participare este de 490 lei si acopera participarea la workshop-uri si materialele oferite de moderatorii acestora, cazarea si masa pe durata scolii si activitatile outdoors.

Pentru inscriere, completeaza formularul si trimite-l pe cognosis.proiecte@gmail.com pana pe 20 iulie. Mai multe detalii pe                                                                   www.cognosis.ro

Iti garantam o experienta intensa, cu siguranta benefica, prietenie, noutate si multe surprize in cadrul celor 7 zile de „studiu intens” din aceasta vara.


Vino alaturi de Cognosis intre 1 si 7 august! Ne dorim sa scriem impreuna istoria acestui proiect!


Pentru orice informatii suplimentare, va rugam sa luati legatura cu:

Maria Preda – Coordonator SDV 2010
e-mail:                      preda_ana.maria@yahoo.com
tel: 0743 407 418

Magda Moldovan – Coordonator PR Cognosis
e-mail:                   magda_h2hfkud@yahoo.com
tel: 0742 148 730

 

Va recomandam si:

10 motive pentru care sa te alaturi echipei Catalyst Solutions

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?