Fii printre elite, traieste o vara de Leadership!

Leadership School inseamna o saptamana la munte, intre 1-7 august, in care mixul de leadership este sorbit la racoare. Sase zile in care 30 dintre cei mai buni tineri ai Romaniei devin si mai buni, caci participarea la aceasta scoala de vara iti aduce drept profesori elite. Oameni din business, arta, sport si societatea civila vin sa iti vorbeasca despre calea lor spre succes.

O sa-ti impartaseasca din experienta lor de leadership fondatorul SMURD, Raed Arafat, managerul Discovery Channel Romania, Ada Roseti, Capitanul Comandor al Fortelor Aeriene Romane, Laurentiu Chirita, Senior Trainer, Human Invest, Rares Manolescu, Avocat asociat coordonator, Tuca si Asociatii, Floretin Tuca, managerul general IBIS Romania, Calin Ile, si Daniel Bichis, Trainer NLP, Competent Consulting. 

Vei avea parte de workshopuri pe teme de leadership personal, echipa si comunicare cu traineri de top, vei asculta povesti de succes ale unor oameni care impacteaza milioane de vieti prin activitatile lor si vei fi provocat sa pui in practica informatiile teoretice primite prin simulari de business coordonate de antreprenori de succes.

Evenimentul se adreseaza tinerilor intre 18-25 de ani, studenti, masteranzi in tara sau peste hotare, dar si juniorilor din companii.

Mai multe informatii, precum si inscrieri, pe www.leadershipschool.eu.

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?