Hai sa ne jucam impreuna de-a VIP-ul!

In perioada 26 aprilie – 13 mai 2010 organizatia studenteasca VIP Romania va derula o campanie de promovare, campanie care are ca idee centrala jocul, sloganul acesteia fiind „Hai sa ne jucam impreuna de-a VIP-ul!”. Campania vizeaza studentii de la Academia de Studii Economice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative si Universitatea Bucuresti.

Pe parcursul celor 3 saptamani vor avea loc evenimente atat in mediul offline, cat si in mediul online. Primul eveniment cheie din seria celor offline va fi pe 29 aprilie, data cand vom spune „Hai sa ne jucam impreuna de-a VIP-ul si v-ati ascunselea!”. Cel de-al doilea eveniment important va fi pe 6 mai si „ne vom juca impreuna de-a VIP-ul si Tara, Tara vrem ostasi”. Al treilea eveniment va avea loc pe 12 mai si atunci vom descoperi impreuna VIP-ul intr-un club din Bucuresti.

In tot acest timp, cat ne vom juca impreuna cu studentii in aer liber, vom fi prezenti si in mediul online cu o serie de jocuri. Pentru studentii curiosi sa afle care vor fi joculetele online, urmariti blogul, site-ul si pagina de facebook ale organizatiei (www.vipromania.ro; www.vipromania.ro/blog).

Atat jocurile din mediul online, cat si cele din offline vor oferi studentilor oportunitatea de a socializa, de a se distra, de a intra in contact cu organizatia studenteasca VIP Romania si proiectele sale; ba chiar mai mult, au sansa de a adauga inca o experienta placuta studentiei lor.

Voluntari pentru Idei si Proiecte este o organizatie formata exclusiv din studenti, fiind infiintata in 1998 in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti. Proiectele noastre formeaza si dezvolta o comunitate de tineri care va reprezenta catalizatorul schimbarii la nivel social.

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?