Scoala de Vara FORCE pentru liceeni revine !

Scoala de Vara FORCE pentru liceeni revine !

Bucuresti, 01 Aprilie 2010

Asociatia Studentilor Economisti din Romania (ASER) organizeaza la inceputul lunii august a doua editie a Scolii de Vara pentru liceeni FORCE – proiect care ofera sansa la educatie non-formala elevilor de liceu cu rezultate deosebite si care doresc sa se implice social.

FORCE este un proiect sustenabil ce pune accentul pe continuitate si in acest sens dezvolta o comunitate care se extinde anual, reunind tineri din medii culturale si sociale variate, care descopera problemele societatii si contribuie la solutionarea acestora.

Bucurandu-se de un real succes anul trecut, FORCEFoundation for Opportunity, Responsibility and Chance for Education – vine in ajutorul liceenilor cu potential, cu rezultate academice ridicate, activitati extra-curriculare variate. Proiectul este unul national, adresandu-se elevilor din clasele X-XI din toata tara. Pe parcursul Scolii de Vara, elevii selectati vor lua parte la o serie de traininguri, ateliere de creatie, teambuilding-uri, excursii, actiuni de responsabilitate civica si orientare in cariera.

Scoala de Vara FORCE are in vedere dezvoltarea personala, profesionala si recreativa a liceenilor cu aspiratii inalte. Proiectul incurajeaza performanta si urmareste dezvoltarea durabila a societatii. Obiectivul principal FORCE este formarea si incurajarea liceenilor sa demareze proiecte cu caracter social in comunitatile din care provin.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.force.ro !

Va recomandam si:

De ce sa participi la un webinar

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?