Cultura urbana : din strada in centrul atentiei studentilor la comunicare

 

 

 

PRIME Romania, Filiala Romana a Asociatiei Europene a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, organizeaza dupa 4 ani un nou Congres European de Comunicare in Romania.

In perioada 22- 27 martie are loc in Bucuresti si Brasov, Congresul European PRIME, dedicat studentilor europeni la Relatii Publice si Comunicare, membri PRIME Europe. Sub motto-ul „Invata limba orasului!”, aceasta editie concentreaza studii de caz si conferinte ce au ca tema campanii de comunicare si proiecte axate pe cultura urbana.

In cadrul evenimentului, participantii vor afla despre proiectul TUB de la The Ark si vor invata ce se ascunde in spatele organizarii unui festival ca Bran Castle Fest sau MountainDew Urban Fest. De asemenea, Mihaela Miron, PR Manager „I love Bucharest” va prezenta conceptul proiectului urban „I love Bucharest”, ce si-a propus sa schimbe imaginea Capitalei.

In cadrul evenimentului se va discuta si despre proiectul „Transport iesit din comun” al Institutului Cultural Roman, iar Liviu Ion, director executiv de comunicare la Automobile Dacia, le va vorbi participantilor despre modul in care automobilul a devenit parte a peisajulului urban modern.

Iar pentru a analiza modul in care cultura urbana se manifesta in spatiul online se va porni de la doua studii de caz: BCR, prima banca din Romania care se promoveaza in Second Life si platforma Hypestreet.

 

 

Organizatorii vin cu creativitatea, speakerii cu povestile din spatele campaniilor, iar Banca Comerciala Romana si Automobile Dacia sunt partenerii care au sustinut conceptul sa devina realitate. Evenimentul a beneficiat si de sprijinul Base, Compania de Administrare a Domeniului Bran, The Ark si Facultatea de Litere.

Partenerii media ai evenimentului sunt Top Business, 9AM.ro, Prwave.ro, PR Progress, Feeder.ro, Yazee.ro, IQ ads Kadett, Studlife.ro, StartUB.ro, Studentie.ro, LumeBuna.ro, Metropotam.ro, Evenimentestudentesti.ro, Calendarevenimente.ro, Hipo.ro.

Pentru a afla mai multe despre Congresul European PRIME acceseaza blogul evenimentului : http://primeurbanculture.wordpress.com.


PRIME reprezinta Asociatia Europeana a Studentilor la Comunicare si Relatii Publice si in prezent numara filiale in 12 tari, printre care si Romania, iar Congresul European este cel mai important eveniment al asociatiei, organizat bianual, in una din tarile membre. Asociatia a fost infiintata in urma cu 21 de ani si a functionat ca parte a Confederatiei Europene de Relatii Publice. Din 2004, PRIME este o organizatie independenta ale carei activitati sunt coordonate exclusiv de catre studenti.

 

Va recomandam si:

De ce sa participi la un webinar

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI