Leadership School da startul celei de-a 5-a editii! Iti oprim un loc?

 

 

 

Pe langa soare, martisoare si miros de flori, primavara vine cu o sansa extraodinara: sansa ca tu sa faci parte din generatia a 5-a de alumni Leadership School! Nu-ti face planuri in perioada 21-27 martie si rezerva-ti un loc la Poiana Brasov, la unica scoala de leadership din Romania.

Te asteapta acolo o echipa motivata si pusa pe fapte mari, care s-a hotarat sa iti indrume pasii in arta leadership-ului. Lideri din societatea romaneasca, eroi ai zilelelor noastre, personalitati de succes din domenii cat mai variate vor veni sa iti vorbeasca despre viziunea lor si sa te sfatuiasa, pentru ca tu sa iti urmezi propriul drum spre succes.
Vei avea placerea sa ii intalnesti acolo pe: Alteta sa Regala, Principele Radu al Romaniei; Liliana Solomon, CEO, Vodafone Romania; Horia Ciorcila, Presedinte, Banca Transilvania; Mihai Rohan, Director General, Carpatcement Holding; Tudor Furir, General Manager, Pernod Ricard; Alexandru Costin, Director General, Adobe Romania; Alexandru Badulescu, Country Manger Romania& Bulgaria, Western Union; Sandra Pralong, CEO, Synergy Communication; Andreea Ionescu, Retail Marketing Manager, Sensiblu; Anca Harasim, Director Executiv, Amcham; Nicoleta Dumitru, Co-Fondator, Carturesti; Nicolae Iordache, Managing Partner, Iordache TLD. Pe langa personalitatile care vor impartasi din experienta si succesul lor, peisajul va fi completat de traineri de top: Mihai Dragoi, Managing Partner, HR Dimensions si Daniel Bichis, Trainer NLP, Competent Consulting.

Esti pasionat de leadership? Vrei sa afli cum sa jonglezi cu resursele tale pentru a fi cat mai eficient? Vrei sa ai posibilitatea de a discuta intr-un cadru informal cu cei mai buni in domeniul lor? Alatura-te careului de asi si invata sa iti depasesti limitele!

Ai intre 18-25 de ani si vrei sa prinzi un loc la Leadership School? E simplu! Aplici pe site-ul nostru si daca esti cu adevarat bun, fii sigur ca te vom selecta!

Nu rata sansa celui mai promitator inceput al drumului tau spre succes!

Invata sa fii un lider!

Iti oprim loc?


Contact:

Adelina Maria, Program Director, Leadership School

Tel: 0722193066

E-mail: adelina@leaders.ro

Web: www.leadershipschool.eu

 

Va recomandam si:

Wipro lanseaza in Romania Centrul de Excelenta in Automotive

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?