Evenimentul care te invata (aproape) totul despre vizual

Stii sa faci un afis? Cu Photoshop cum stai? Pariez ca nici cu web designul nu prea le ai...

Ce zici de un workshop intr-un cadru mai special? Si...ce poate fi mai special, decat o sala de informatica a unui liceu? Nu-i asa ca nu te asteptai sa revii pe bancile liceului?

“Profesor” iti va fi Alex Ionescu de la Greenpixel, iar clopotelul suna de inceput pe 18 decembrie, la ora 12.00. Locatia: Liceul Bilingv Miguel de Cervantes. Programul arata cam asa: importanta comunicarii in design, importanta designului in comunicare si aplicatie: pagina de campanie. Dupa cum vezi, multe lucruri interesante, asa ca...nu toleram chiulangii!

Dar, pentru ca nimic nu se poate face fara o minima baza teoretica, vino pe 17 decembrie la conferinta! Noteaza-ti locul si ora: Orange concept store, ora 16.00. Speakerii nostrii: Liviu Ion - Director Executiv de Comunicare al Grupului Renault in Romania si Gabriel Agu - Senior Experience Designer la GreenPixel.

Pentru mai multe informatii si noutati, intra pe www.printeazama. wordpress. com. Si inca ceva: inscrierile se fac pana miercuri, 16 decembrie, ora 20.00 pe adresa: printeazama@ yahoo.com.

 

Eveniment marca PRIME Romania

 

Va recomandam si:

Vodafone Group is looking for fresh graduates for Discover Programme

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?