Hai sa iti pui in valoare potentialul tau la Sesiunile de Cariera @Angajatori de TOP BucurestiAngajatori de TOP Bucuresti
aduna laolalta cele mai prestigioase companii din tara, pe 27 - 28 Octombrie, pentru a-ti oferi o serie noua de Sesiuni de Cariera interactive. Pregateste-te special pentru dezvoltarea ta profesionala, ele te vor ghida spre urmatoarea etapa a carierei tale!         

 

Participarea in cadrul sesiunilor este 100% gratuita, locurile sunt limitate, de aceea este necesara inregistrarea in prealabil. Te incurajam sa iti alegi din timp sesiunile la care iti doresti sa participi pentru a te numara printre candidatii prezenti.

 

La ce tematici sa te astepti?

 

De la startul carierei si pana la reconversie profesionala, specialistii te vor ghida spre excelenta. Abilitatile de comunicare, brandingul personal si un echilibru intre viata ta personala si profesionala iti vor deschide usa catre parcursul dorit.

 

De ce sa participi?

 

Networking de Calitate: Vei avea sansa sa interactionezi cu reprezentantii celor mai mari companii din tara sa te conectezi cu persoane pasionate de aceleasi domenii.

Dezvoltarea Skill-urilor: Ai ocazia sa iti dezvolti abilitatile necesare pentru a construi un traseu profesional solid si pentru a face fata cu brio provocarilor.

Oportunitati de cariera: Vei putea explora companiile din cadrul evenimentului Angajatori de TOP si iti poti gasi oportunitatile potrivite nevoilor tale.

Sesiune Live de Q&A:  Ai intrebari pentru specialisti?  Adreseaza-le si afla direct de la ei insights si sfaturi pretioase.

 

Iata ce companii au zis DA unei Sesiuni de Cariera @Angajatori de TOP Bucuresti:

Sesiune de Cariera sustinuta de Allianz Services

Sesiune de Cariera sustinuta de ADP Romania

Sesiune de Cariera sustinuta de Telus International

 

Ti-am pregatit si o Sesiune Speciala, My Career Path – Workshop Interactiv, care iti va facilita progresul catre realizarea obiectivelor profesionale. Aici ai ocazia sa iti evaluezi stadiul actual al carierei tale si iti setezi urmatoarele directii necesare evolutiei tale.  

 

🎁 In urma participarii tale la una dintre sesiunile noastre, pe langa motivatia si cunostintele dobandite, vei avea ocazia sa castigi un GIVEAWAY. Completand formularul de feedback de la una dintre Sesiunile noastre de Cariera, vei avea sansa de a intra tombola castigarii unui incarcator Wirelss 3 In 1, Qi Fast Charger! Castigatorul va fi anuntat pe 28 octombrie la final de zi.

 

Ramai aproape si nu rata ocazia de a-ti dezvolta cariera!
 

Va recomandam si:

I LOVE Tech Timisoara - The perfect place to expand your tech knowledge