MassMutual Romania participa la DevTalks 2023, in calitate de Sponsor Principal



21-22 Iunie, Romexpo, Pavilion B1  

 

DevTalks Romania, cea mai ampla conferinta dedicata dezvoltatorilor software si profesionistilor IT din Romania, revine in format fizic la Romexpo, Pavilion B1, pe 21-22 Iunie, unde se vor reuni peste 3500 participanti si 110 speakeri internationali si locali, in cadrul unei editii aniversare de exceptie.  


Organizatorii pregatesc 14 scene de continut tehnic axate pe Java, Web, Mobile, Women in Tech, Big Data & Cloud, DevLead,  Future of Engineering, DevOps, QA & Testing, Security, Product World si Gaming. Peste 50 de companii cu profil tech vor fi prezente in zona expozitionala, iar participantii au ocazia de a explora noi arii, cu un impact puternic in comunitate, special construite pentru editia aniversara, precum Mobility Area, Tech Edu Area, Tech Fashion Area si nu numai. 


MassMutual Romania se implica activ in dezvoltarea pietei locale de tehnologie, motiv pentru care sustine cea de-a 10-a editie DevTalks Romania in calitate de Sponsor Principal, alaturi de alte 53 de companii partenere.  


In urma studiului Cei Mai Doriti Angajatori in Romania in 2023, derulat intre Decembrie 2022 - Aprilie 2023, MassMutual Romania este compania care are cea mai mare evolutie comparativ cu anul 2022, in topul preferintelor candidatilor din piata IT din Romania. 


In cadrul evenimentului, MassMutual Romania va fi prezenta in zona expozitionala, cu un stand si o zona de networking. Participantii vor putea interactiona si pune intrebari expertilor tehnici si specialistilor companiei, precum si participa la un concurs de tipul treasure hunt si trivia unde vor putea castiga premii atractive.


Michael Makar, Head of MassMutual Romania, va deschide prima zi a evenimentului, iar Sharmila Ramar, Head of Cloud&DevOps Engineering la MassMutual, va vorbi despre rolul FinOps in Cloud si DevOps. Cea de-a doua zi va incepe cu un intro realizat de Georgiana Mitran, Team Lead Data Modeling – Barings, partener al MassMutual Romania, si va continua cu o prezentare tehnica sustinuta de Razvan Oancea, Lead Java Developer la MassMutual Romania, care va vorbi despre tranzitia companiei catre modelul agile. 


La MassMutual Romania, cautam mereu modalitati de a ramane inovativi atunci cand vine vorba despre noi tehnologii. Si ce modalitate mai buna de a face acest lucru decat prin participarea la DevTalks, o conferinta IT de top? Suntem incantati sa luam parte la acest eveniment care ne ofera sansa de a cunoaste profesionisti si pasionati ai domeniului, de a invata de la expertii din industrie, de a ne prezenta propriile inovatii, dar si de a sustine comunitatea vibranta de IT din Romania.” a declarat Mike Makar, Head of MassMutual Romania. 

 
MassMutual Romania este o subsidiara a Massachusetts Mutual Life Insurance (MassMutual), cu focus pe tehnologie si birouri in Bucuresti si Cluj-Napoca. Compania dezvolta produse digitale si solutii tehnologice care ajuta clientii MassMutual sa se protejeze financiar, oferind in acelasi timp o experienta integrata care depaseste asteptarile. Specialistii companiei lucreaza cu o gama variata de tehnologii, in timp ce continua sa migreze catre platforme digitale end-to-end, simplificand experienta utilizatorului si ramanand inovatori. Misiunea companiei este de a ajuta MassMutual sa isi accelereze capacitatile digitale si sa isi consolideze pozitia de lider de piata.


Anul acesta, MassMutual Romania a fost desemnata „Angajatorul de Top al Anului” de catre o platforma locala de recenzii ale mediului de lucru al companiilor, pentru categoriile IT&C si General, exclusiv in baza feedback-ului autentic al actualilor si fostilor angajati. Avand in vedere faptul ca, compania este prezenta pe piata din Romania de mai putin de trei ani, aceasta distinctie vine ca o recunoastere a valorilor si culturii solide, dar si a eforturilor constante ale companiei de a isi spori prezenta pe piata IT si de a atrage cele mai bune talente. 


Editia de anul acesta este sustinuta de MassMutual Romania, in calitate de Sponsor Principal, alaturi de companiile partenere:


Stage Partners: _VOIS, Booking Holdings, Google, Happening, Idemia Romania, METRO.digital, Moon Active, Nagarro, Playtika, The Estée Lauder Companies Bucharest Global Technology Center, UniCredit, Vodafone Romania. 


Tech Area Partners: Connections Consult, IDS Consulting, HCL Technologies, LucaNet, Luxoft Romania,Systematic, S&P Global.


Gold Partners: 1&1 Internet Development, Amazon, Amdaris, DB Global Technology, EPAM Romania, Every Matrix, IBM Romania,  In The Pocket, LSEG Romania, Molson Coors GBS, Revolut, R Systems Europe, Societe Generale Global Solution Centre, SoftServe, Stefanini, Thales, Thoughtworks, Tremend Software Consulting,  Verifone.
Tech Supporters: Accenture, Arvato Systems Romania, Ciklum, Finastra, Kontron, Mergify, P&G, Swissquote, Siemens, Quadcode. 


Tech Edu Area Partners: Academia Micilor Developeri, Logiscool, Mind Hub, Salvati Copiii Romania. 


Mobility Area Partner: Tiriac Auto cu marca Mercedes Benz.


Logistic Partners: Black Cab, Cabina Trasnita, Donuterie, Heineken, Mobexpert, Mobila Dalin, Rice up, Viva Telecom, Therme Bucuresti.


 

Va recomandam si:

10 New Tech Companies to Keep an Eye on in 2024

ULTIMELE JOBURI MassMutual Romania