Descopera editia de primavara a Workshopurilor de cariera @Angajatori de TOP Bucuresti



O noua editie de succes a workshopruilor de cariera marca Angajatori de TOP București a avut loc primavara aceasta pe 31 martie si 1 aprilie.

 

De-al lungul celor 2 zile au participat peste 370 de persoane dornice sa se dezvolte personal si profesional alaturi de 7 dintre cele mai mari companii nationale si internationale.

Internshipul, Jobul vs Cariea, Finance, Profilul de Linkedin si Succesul sunt tematicile de care s-au putut bucura participantii workshopurilor.

 

 

Si feedbackul participantilor a fost pe masura. Majoritatea dintre cei peste 370 de persoane considera ca asteptarile le-au fost atinse, contentul prezentat a fost calitativ si ca reprezinta o oportunitate buna de dezvoltare.

 

Ai ratat editia din primavara? Nicio problema!

Workshopurile de carieră revin pe 27 si 28 octombrie, la Sala Palatului. Accesul in cadrul workshopului este gratuit, dar locurile sunt LIMITATE.

 

Workshopurile de cariera Angajatori de TOP abordeaza subiecte atat pentru cei aflati la inceput de drum, cat si pentru cei care deja au experienta de munca, dar isi doresc sa invete continuu. Alaturandu-te vei invata secrete importante din spatele unei cariere de succes direct de la specialistii din domeniu.


Inscrie-te ACUM si fii primul care afla noutatile Angajatori de TOP Bucuresti!
 

Te asteptam alaturi de noi la toamna!

Va recomandam si:

RASIROM si STS participa in exclusivitate la Angajatori de TOP Bucuresti. Dr. Raed Arafat va sustine o prezentare in cadrul...