Gigantii Tech se alatura editiei cu numarul 10 DevTalks Romania, pe 21-22 iunie




MassMutual Romania, Booking Holdings, Amazon, IBM Romania si multi altii se intalnesc la Romexpo, in cadrul celei mai mari conferinte dedicata developerilor si profesionistilor IT.


DevTalks, cea mai mare conferinta dedicata profesionistilor IT din Romania, organizata de Catalyst Solutions, revine in format fizic pe 21 si 22 iunie, la Romexpo, Pavilion B1. La eveniment sunt asteptati  3500 de profesionisti IT&C si 50 de companii renumite din Industria Tech. In premiera la DevTalks, participantii se pot bucura de Gaming Stage, cu speakeri profesionisti din aria de dezvoltare cod jocuri video si design. 110 speakeri internationali si locali vor urca pe cele 14 scene din cadrul conferintei printre care se regasesc nume sonore de la Netflix, Inc. Google Cloud, Microsoft, The Lego Group, Amazon Web Services, GitLab, iar lista continua.


Pasionatii de tehnologie vor putea beneficia de o experienta 360 in cele doua zile de eveniment. Cei prezenti vor putea participa la sesiunile ce vor avea loc pe cele 14 scene si vor avea acces la o zona expozitionala care se va transforma intr-un cadru vibrant de schimb de idei cu peste 50 de parteneri de top din Industria Tech. 


In cadrul editiei cu numarul 10 vor fi lansate 4 zone noi cu un impact puternic in comunitate: Grow your Idea (zona dedicata start-up-urilor sau ideilor care pot avea impact in piata tech), Diversity Area (abordeaza subiectele de discutie de la ora actuala, pornind de la diversitate culturala pana la egalitate in lumea STEM), Mobility Area (despre progresul in mobilitatea urbana, smart city si ce proiecte are Bucuresti in curs de dezvoltare) si EduTech Area (zona dedicata copiilor cu varste intre 6 si 16 ani, care vor sa se initieze in programare). 



"DevTalks Romania este un eveniment de talie internationala, iar anul acesta ni se alatura o lista impresionanta de speakeri internationali si locali, precum si giganti din Industria Tech. Revenim la Romexpo, intr-un spatiu de 11.000 mp, cu perspective noi si concepte dedicate inovatiei din Industria IT, educatiei si mobilitatii. Peste 50 companii partenere vor urca pe scenele DevTalks si vor prezenta proiecte, provocari si solutii din industrie. Pot afirma cu certitudine ca DevTalks are un impact major in Industria IT din Romania si ne bucuram de increderea unei comunitati de peste 40.000 developeri si profesionisti IT."- Roxana Sluser, Project Manager @DevTalks. 


3500 de specialisti si pasionati de industria IT vor participa la sesiunile care vor avea loc pe cele 14 scene in format fizic: Java, Web, Mobile, Women in Tech, Big Data&Cloud, DevLead,  Future of Engineering, DevOps, QA & Testing, Cybersecurity, Product World si Gaming. Cea din urma este inclusa in premiera pe agenda celei de-a doua zi de eveniment (22 iunie) unde vor fi discutate ultimele tendinte din gaming. 


 Printre sesiunile confirmate deja se numara: 


•    „DevOps at Netflix” - Tejas Chopra, Sr. Software Engineer @Netflix, Inc. pe Main Stage, 22 iunie. 

„Netflix este un lider global in streaming video si a fost dintotdeauna cunoscut in Silicon Valley pentru elementul sau cultural.
In aceasta sesiune, participantii vor afla despre modul in care Netflix se raporteaza la DevOps, despre felul in care cultura noastra patrunde in mentalitatea colectiva in ceea ce priveste practicile Agile si DevOps.”


•    „Enhancing Flight Safety in Risk-Averse Systems through AI, ML, and IoT Integration” - Syed Rehan, Sr. IoT Developer Evangelist @Amazon Web Services, pe Main Stage, 21 iunie. 

„In industria aviatica, siguranta pasagerilor si a echipajului sunt prioritatea principala. Prin integrarea inteligentei artificiale (AI), invatarea automata (ML) si Internet of Things (IoT), industria e pregatita sa faca progrese mari in ceea ce priveste siguranta zborurilor. Aceste tehnologii au potentialul sa ofere monitorizare in timp real si intretinere predictiva, reducerea erorilor umane si imbunatatirea gestionarii generale a riscurilor.”


•    „Sustainability is eating IT - What we can’t do today” - Max Körbacher, Co-Founder and Cloud Native Advocate @Liquid Reply - pe scena Big Data & Cloud Storage, 21 iunie. 

„Sustenabilitatea este un obiectiv tot mai des intalnit in aproape toate industriile. Acum este timpul pentru IT, dar computerele (in cloud) care tin cont de amprenta de carbon sunt intr-un stadiu incipient. Max va arata provocarile cu care trebuie sa ne confruntam si actiunile ce pot fi luate pentru a-ti optimiza calculatoarele si infrastructura. E necesar sa ne concentram pe eficienta, utilizarea si reducerea resurselor.”



Editia aceasta este sustinuta de MassMutual Romania, in calitate de Sponsor Principal, alaturi de companiile partenere:

Stage Partners: Booking Holdings, The Estée Lauder Companies Bucharest Global Technology Cente, Happening, METRO.digital, Nagarro, Playtika, UniCredit, Vodafone Romania, _VOIS. 

Tech Area Partners: IDS Consulting, Luxoft Romania, Systematic, LucaNet.

Gold Partners: Amazon, Cyber Smart Defence, EPAM Romania, Every Matrix, IBM Romania, 1&1 Internet Development, LSEG Romania, R Systems Europe, Societe Generale Global Solution Centre, SoftServe, Thales, Thoughtworks.

Tech Supporters: Accenture, Swissquote, Siemens, Quadcode. 

Mai multe detalii despre eveniment si agenda sesiunilor speakerilor internationali pot fi accesate aici.

Companiile care isi doresc sa participe la eveniment pot trimite un e-mail pe adresa angajatori@catalyst.ro. 
 

Va recomandam si:

RASIROM si STS participa in exclusivitate la Angajatori de TOP Bucuresti. Dr. Raed Arafat va sustine o prezentare in cadrul...

ULTIMELE JOBURI