CIO Talks – Adopting New Technologies Webcast, Joi, 16 februarie 2023, intre orele 14:00-16:30 Un eveniment CIO Council Romania organizat de Revista CARIERE

In data de 16 februarie 2023, dam startul unei noi serii de evenimente CIO Talks, dedicate profesionistilor din domeniul IT, cu editia “Adopting new technologies”, care se va desfasura online, in intervalul 14:00-16:30.


Adoptarea noilor tehnologii in industrii diverse poate avea un impact semnificativ asupra productivitatii, eficientei si competitivitatii acestora.


In cadrul acestei editii a evenimentului vom explora modul in care automatizarea, inteligenta artificiala, machine learning si blockchain pot creste eficienta, reduce costurile si spori profitabilitatea pe termen lung. Experti din industrii variate vor impartasi experientele lor si cum aceste tehnologii au schimbat jocul pentru ei.


Exemple de industrii care au adoptat noi tehnologii includ:


Automatizare si roboti in industria manufacturiera, care au condus la cresterea productivitatii si a eficientei proceselor.
Big Data, Inteligenta artificiala, IoT devin larg utilizate in asigurari pe intreg lantul de valoare, de la vanzare, subscriere pana la plata daunelor, cu accent pe preventie.

Inteligenta artificiala si machine learning in domeniul medical, care au permis dezvoltarea unor instrumente de diagnostic si tratament mai precise si personalizate.

Blockchain in finante, care a dus la dezvoltarea unor sisteme mai sigure si transparente de transfer al fondurilor si al informatiilor sensibile.

Realitate virtuala si augmentata in industria divertismentului, care au transformat modul in care oamenii se conecteaza cu continutul media.

Adoptarea noilor tehnologii necesita investitii in resurse si training, dar poate oferi avantaje semnificative in termeni de cost, performanta si inovatie.


Invitații speakeri ai evenimentului:
 
  • Marco Mengotto, Financial Services Practice Leader EMEA, Dell Technologies
  • Calin Rangu, Dean of Economics and Business Administration Faculty, Danubius University, Vice President CIO Council Romania
  • Dragos Stanescu, CIO Syngenta, CIO Council Romania Member
  • Dan Bogdan, SG Technology Consulting Manager, Dell Technologies
  • Catalin Popescu, Director of Engineering for Garrett Motion Operation CIO Council Romania Member
  • Yugo Neumorni, CIO Council Romania President

Asociatia Directorilor de IT si Comunicatii “CIO Council” reprezinta Romania in cadrul asociatiei pan-europene European CIO Association – EUROCIO incepand din 2017. EUROCIO este o asociatie non-profit inregistrata in Bruxelles si are in componenta peste 1000 de membrii din 16 tari europene care reprezinta peste 700.000 de angajati din domeniul IT. EuroCIO este unica entitate care reprezinta functia CIO in fata autoritatilor europene. Asociatia Directorilor de IT si Comunicatii „CIO Council” este o asociatie non profit, voluntara si independenta fata de furnizorii de servicii si solutii IT, care reuneste un grup important de CIOs si fosti CIOs din Romania.


Participarea la eveniment este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.


Inregistrarea se poate face accesand pagina evenimentului, unde se gasesc toate detaliile privind temele de discutie si vorbitorii acestei editii.


Adresa de contact pentru informatii organizatorice este: evenimente@cariereonline.ro.


SUPORTING PARTNER: DELL Technologies


Media Partners: Revista HR Manager, Biz, Doing Business, Hipo.ro, Wall-Street, Jurnalul de Afaceri, HR Club, Market Watch, Financial Intelligence, Learning Network,Traduce.re , ISACA, PWN Romania, Revista Patronatului Roman.


 

Va recomandam si:

Best Employer Fest - editia a III-a

ULTIMELE JOBURI

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?