Dezvoltatorul de jocuri video Keywords deschide un studio în București și angajează 1.000 de specialiști în următorii cinci ani

Keywords, unul dintre cei mai importanÈ›i furnizori de servicii tehnice È™i creative pentru industria globală de jocuri video, deschide un studio în BucureÈ™ti È™i are în plan să angajeze peste 1.000 de specialiÈ™ti în primii cinci ani de activitate.


Deschiderea studioului Keywords vine la un an de când compania a intrat oficial pe piaÈ›a locală, prin achiziÈ›ia AMC Ro Studio, studio de grafică 3D pentru jocuri video. Hub-ul din BucureÈ™ti va extinde reÈ›eaua globală de studiouri Keywords, alături de multe alte hub-uri, printre care cele din Dublin, Katowice, Paris È™i Milano. Noul studio va contribui È™i la creÈ™terea echipei de 12.000 de oameni È™i are în plan să angajeze peste 30 de specialiÈ™ti pentru roluri de player support È™i software development, în următoarele luni.

“Keywords Studios are o vastă experiență pe întregul ciclu de viață al dezvoltării jocurilor: de la dezvoltare, la testare, până la lansare pe piață È™i suportul post-lansare. Multe din aceste servicii le oferim de aproape 25 de ani unora dintre cele mai importante companii de jocuri din lume, precum Activision Blizzard, Bandai Namco, Bethesda sau Electronic Arts. Ne dorim să contribuim la dezvoltarea industriei din România È™i să le oferim viitorilor colegi posibilitatea de a-È™i aduce aportul la dezvoltarea unora din cele mai populare jocuri din lume”, spune Vlad Alexandru, director regional (Europa de Est) la Keywords România.

Compania caută să angajeze nu doar în BucureÈ™ti, ci oriunde în È›ară. Oferă numeroase locuri de muncă remote È™i îÈ™i propune să contribuie la dezvoltarea unor regiuni care până acum nu au fost în planul majorității multinaÈ›ionalelor. “Este o prioritate pentru noi să oferim specialiÈ™tilor cu care vom lucra un echilibru între muncă È™i viaÈ›a personală È™i o recunoaÈ™tere financiară corectă în raport cu activitatea, experienÈ›a, vechimea È™i performanÈ›ele lor”, precizează Vlad Alexandru.

În ultimii ani, Keywords a achiziÈ›ionat mai multe studiouri dezvoltatoare de jocuri video din lume, precum Forgotten Empires, Mighty Games, Smoking Gun, dar È™i AMC Ro Studio, din România, prin care compania È™i-a făcut intrarea în Europa de Est, anul trecut.

Keywords oferă servicii de-a lungul întregului ciclu de dezvoltare a jocului prin trei linii de servicii: Create (artă, dezvoltare de jocuri, dezvoltare audio), Globalize (testare, localizare) È™i Engage (suport pentru jucători, cercetare, marketing). Parte a grupului Keywords, AMC Ro Studio va continua să ofere serviciile creative ale companiei în această regiune, în timp ce Keywords se va concentra în România pe dezvoltarea ofertei complete de servicii ale companiei.

Keywords a lucrat la o multitudine de proiecte pentru partenerii săi și oferă servicii de dezvoltare pentru titluri jucate de milioane de oameni, precum Star Wars Jedi: Fallen Order, Valorant, League of Legends, Clash Royale, Anthem, Doom Eternal, Mass Effect, Gears of War, Mortal Kombat, Just Cause, Tomb Raider, Mafia sau World of Tanks.
 

DESPRE KEYWORDS STUDIOS

Este un furnizor internaÈ›ional de servicii tehnice È™i creative pentru industria globală de jocuri video. ÎnfiinÈ›ată în 1998 È™i cu peste 70 de birouri în 26 de țări, situate în Asia, Australia, America È™i Europa, oferă servicii integrate de creaÈ›ie artistică, servicii de marketing, dezvoltare de jocuri, testare, localizare, servicii audio È™i de asistență pentru jucători în peste 50 de limbi È™i 16 platforme de jocuri pentru peste 950 de clienÈ›i de top din întreaga lume.

Are o poziÈ›ie puternică pe piață È™i oferă servicii pentru 23 dintre cele mai importante 25 de companii de jocuri. În industria jocurilor È™i a divertismentului, printre clienÈ›i se numără Bandai Namco, Bethesda, Electronic Arts, Konami, Microsoft, Netflix, Riot Games, Square Enix, Supercell, TakeTwo, Tencent È™i Ubisoft. Printre titlurile recente la care a lucrat se numără Anthem, Star Wars Jedi: Fallen Order, Valorant, League of Legends, Clash Royale È™i Doom Eternal.

Job-urile Keywords Studios pe Hipo.ro >>>


 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania