LSEG (London Stock Exchange Group) sarbatoreste cinci ani in Romania; in prezent sunt 600 de angajati in Bucuresti.




LSEG (London Stock Exchange Group) Romania sarbatoreste cinci ani de investitii in Romania la Centrul sau de Tehnologie din Bucuresti. LSEG are acum 600 de angajati in Bucuresti avand in continuare planuri de crestere pentru urmatorul an. Echipa din Bucuresti dezvolta solutii software pentru pietele financiare globale.


De-a lungul timpului, LSEG Romania s-a implicat activ in sustinerea comunitatii locale prin crearea de oportunitati in educatie, angajare si dezvoltare personala. Anul acesta, LSEG a contribuit atat in comunitatea locala prin sprijinirea tinerilor din medii defavorizate, cat si in renovarea unei scoli din Hamcearca si renovarea unui laborator de IT pentru elevi. Impreuna cu British Embassy Bucharest, LSEG Romania a facut pasi importanti in educarea copiilor in diversitate, incluziune, si nu numai.


LSEG Romania continua sa creasca si sa sustina dezvoltarea echipei locale de specialisti, mentinandu-si promisiunea de a investi in comunitatea locala. Prin achizitiile Refinitiv in 2021 si TORA in 2022, LSEG Romania creste oportunitatile pentru specialistii din industria IT intr-o varietate de tehnologii si servicii bazate pe date care deservesc cele trei divizii ale companiei: Data & Analytics, Pietele de capital si Post Trade.

Pentru informatii suplimentare
Jobs, Careers at London Stock Exchange Group (LSEG) in Bucharest, Romania. (hipo.ro) 



Note editorilor:


LSEG (London Stock Exchange Group) este mai mult decat o entitate diversificata de infrastructura si date pe pietele financiare mondiale. Suntem parteneri dedicati, cu acces deschis, cu un angajament de excelenta in furnizarea serviciilor pe care clientii nostri le asteapta de la noi. Cu o experienta vasta, cunostinte solide si prezenta mondiala pe pietele financiare, permitem companiilor si economiilor din intreaga lume sa finanteze inovatia, sa gestioneze riscurile si sa creeze locuri de munca. Este modul in care am contribuit la sustinerea stabilitatii financiare si a cresterii comunitatilor si economiilor la nivel global de mai bine de 300 de ani.
 

Data & Analytics 



Achizitionarea noastra a Refinitiv inseamna ca putem oferi amploarea si profunzimea datelor financiare si cele mai bune analize pentru clientii nostri - determinand inovatia si cresterea pe pietele globale. Solutiile noastre de inalta performanta, de la tranzactionare, la supravegherea pietei, la solutii de administrarea averilor si multe altele, contribuie la imbunatatirea performantei clientilor nostri.


FTSE Russell este un furnizor global de indexare financiara, evaluare si servicii analitice, cu peste 16 trilioane de dolari comparativ cu indicii nostri si ofera o gama larga de servicii de date si cercetare. Combinatia dintre Refinitiv si FTSE Russell ofera Grupului excelente capabilitati de date, analize, indici si etaloane.
 

Capital Markets 



Oferim clientilor nostri acces extins la pietele de capital si lichiditati in mai multe clase de active. Operam o gama larga de actiuni internationale, venituri fixe, fonduri tranzactionate la bursa / produse tranzactionate la bursa si piete valutare. Grupul nostru gazduieste mai multe platforme de atragere de capital si de executie: London Stock Exchange, AIM, Turquoise, CurveGlobal, FXall si Tradeweb (printr-un interes majoritar de proprietate).
 

Post Trade 



Sustinem obligatiile de compensare si raportare ale clientilor nostri, oferind solutii de gestionare a riscurilor, a bilantului si a resurselor financiare, lucrand in acelasi timp cu celelalte divizii pentru a extinde acest sprijin pe intregul lant valoric.

O casa de compensare globala de varf, cu o prezenta puternica in mai multe clase de active, LCH ajuta institutiile financiare din intreaga lume sa isi foloseasca eficient capitalul si sa gestioneze riscul de contrapartida. Colaboram indeaproape cu membrii compensatori din partea de vanzare si cu clientii din partea cumpararii, impreuna cu platformele de tranzactionare la nivel global.

UnaVista - o platforma reglementata, care ii ajuta pe clienti sa isi indeplineasca obligatiile de raportare si sa reduca riscul operational si de reglementare prin raportare, date de referinta si solutii de analiza, completeaza in continuare oferta noastra Post Trade.




Printr-o suita cuprinzatoare de servicii de infrastructura a pietei financiare - si modelul nostru de acces deschis - oferim flexibilitatea, stabilitatea si increderea care permit clientilor nostri sa isi urmareasca ambitiile cu incredere si claritate. 
LSEG are sediul central in Regatul Unit, cu operatiuni semnificative in 70 de tari din EMEA, America de Nord, America Latina si Asia Pacific. In prezent, LSEG numara 25.000 de angajati la nivel global, mai mult de jumatate situandu-se in Asia Pacific. Simbolul bursier (de stoc) LSEG este LSEG.

 

Citește și: 
 

     
 

Va recomandam si:

Navigating the Future of Work: an interview with Marius Clapon, Head of IT Delivery @MassMutual Romania