La CGS România, friends working together este o realitate, nu doar un slogan


A intra in campul muncii pentru prima data, dar nu numai, poate fi o provocare. Orice schimbare si orice inceput aduce cu sine momente de nesiguranta, cand este tare important sa gasim in jurul nostru oameni care sa ne sprijine si sa ne ajute sa invatam si sa evoluam.
 
Totul porneste insa de la alegerea companiei in care ne-am dori sa lucram. Tocmai din acest motiv, este foarte important sa luam in serios intregul proces de recrutare si sa ne concentram pe aspecte ce tin si de cultura organizationala. Uneori aceasta conteaza poate mai mult decat task-urile pe care le avem de rezolvat.
 
Plecand de la ideea ca tinerii au nevoie de suport pentru a face pasi in cariera, CGS Romania, unul dintre jucatorii din piata de outsourcing locala si globala, a pus la punct un model de recrutare complex prin intermediul caruia orice candidat are sansa de a trece prin mai multe discutii si poate afla detalii despre companie. Mai mult decat atat, in ultimul an compania a recurs si la recrutarea automatizata, friendly si rapida mai ales pentru cei din generatiile Millenials si Z. Aceasta ofera candidatilor nu doar posibilitatea de a rezolva testele necesare angajarii remote, din confortul locuintei, ci si de a se familiariza cu ce inseamna CGS Romania.
 
Dar poate cel mai important aspect despre companie intervine abia in prima zi la job, atunci cand noul angajat este introdus intr-un program de training complex in care afla mai multe detalii despre companie/noi, despre proiectul pe care va activa si, mai ales, despre cum si cui sa ceara ajutor.
 
Efectiv startul aduce o noua surpriza. Deviza companiei, care sta la baza dezvoltarii sale locale, este Friends working together. Si acest lucru se poate vedea inca de la primele interactiuni. Colegii sunt mereu doritori sa ajute mai ales noii veniti, iar echipa de management complexa, formata din team leaderi, specialisti in asigurarea calitatii, traineri, back-upi si agentii seniori au rolul de a ghida noii membri din echipa prin procesul noului job.
 
Intelegem ca  un nou inceput are provocarile sale si lucram constant in a-i ajuta pe colegi sa invete rapid si sa isi descopere potentialul. Mai mult decat atat, credem in recompensarea muncii de calitate si oferim posibilitatea de a creste in interiorul companiei si de a evolua de la o pozitie la alta.
 
 

Un alt lucru pe care il stim prea bine este ca, mai ales tinerii din generatiile Millenials si Z, sunt foarte atenti la echilibrul dintre viata profesionala si cea personala. Asa ca si noi pretuim acest aspect. Prin urmare, suntem foarte flexibili cand vine vorba de posibilitatea de a lucra de acasa, printr-o coordonare atenta cu superiorul direct. Insa nu doar aici ne oprim. Cum multe prietenii se leaga direct la job, suntem in cautarea de solutii pentru a le intari.
 
La noi colegii petrec timp de calitate la birou, in zone special amenajate pentru relaxare. Sau iau parte impreuna la actiunile companiei, fie ca vorbim de o zi speciala sau de o actiune de donare de sange sau de ajutorare a celor mai putin norocosi. La CGS Romania ne si distram, atat timp cat lucrurile sunt facute la timp si bine. Asa ca avem chiar si un eveniment dedicat inghetatei, sau doua luni dedicate pantalonilor scurti.

Tot impreuna, ca prieteni, participam la concursuri si simtim, o data in plus, ca putem construi si evolua mai usor daca suntem o echipa.

Asadar, Friends working together este pentru noi mai mult decat o simpla deviza. Este modul in care privim job-ul si activitatea de zi cu zi. Este motorul care tine echipele unite si care ne-a ajutat sa trecem cu bine peste perioada marcata de pandemie si sa iesim mai puternici. Suntem, astfel, peste 4.000 de prieteni uniti, atenti la nevoile celor din jur si dedicati.
 

Va recomandam si:

Gala Premiilor Revistei CARIERE 2023 „ OAMENI CARE NE INSPIRĂ”