Cine sunt oamenii-poveste de la Top Talents?

In mai putin de o luna, Top Talents, conferinta anuala a tinerilor high-potential, se intoarce in format 100% fizic, pentru prima data in ultimii doi ani. La finalul lunii noiembrie, 2022, Hotel Novotel isi deschide portile pentru ”vechiul normal”, invitand 150 dintre cei mai buni studenti si absolventi la socializare, dezvoltare profesionala si autocunoastere.

 

Ce inseamna, insa, o ”conferinta pentru studenti” in 2022? Daca inca te afli pe bancile facultatii sau ai obtinut diploma recent, cel mai probabil intalnirile pe Zoom iti sunt mai familiare decat salile spatioase, in care atmosfera emana un mix de energie, curiozitate si entuziasm. De aceea, anul acesta, Top Talents Romania 2.0 creeaza ”the ultimate career conference experience”, in doua zile de eveniment menite sa dea start la cariera si restart la socializare.

 

Si, pentru ca orice inceput este mai usor cand pornesti la drum cu inspiratie si motivatie, Top Talents Romania 2.0 iti face cunostinta atat cu profesionisti din diverse domenii, cat si cu speakeri ale caror povesti de viata ne arata ca definitia succesului este unica pentru fiecare dintre noi.

 

Iata cine sunt oamenii-poveste de la Top Talents!

 

  • Cristiana Oprea, speaker powered by Lidl

 

Desi absolventa a Universitatiii de Arhitectura si Urbanism, Cristiana a considerat ca locul ei nu este la birou, ci la volan! In 2022, ea a devenit prima romanca pilot care a concurat in Campionatul Mondial de Raliuri. Din pasiunea sa pentru automobile si convingerea ferma ca la volan va schimba lumea in bine, a luat nastere platforma „Femei in Motorsport”, pe care Cristiana a fondat-o pentru a promova romancele implicate în automobilism și motociclism.

 

Pe 26 noiembrie, incepand cu ora 10:15, Cristiana preia microfonul Top Talents in calitate de speaker si ne vorbeste despre curajul de a iti urma pasiunea, dar si despre obstacolele pe care le intalnim in cursa pentru implinirea visului, intr-un keynote intitulat, sugestiv, ”The benefits of failure for your personal and professional growth”.

 

  • Pamela Cherry, Career Coach, Personal Branding Expert & Keynote Speaker

 

Timp de mai bine de doisprezece ani, Pamela si-a dedicat timpul si expertiza pentru a ii ghida si incuraja pe studentii si absolventii de pe Continentul African. Considerand ca motivatia profesionala este strans legata de constientizarea impactului pozitiv pe care munca noastra il are asupra celor din jur, Pam a colaborat cu branduri si angajatori de renume pentru a cultiva tinerele talente.

 

Asadar, deschidem conferinta de cariera Top Talents cu raspunsul la intrebarea cu care fiecare student high-potential s-a confruntat la un moment dat: „Cum imi demonstrez abilitatile dobandite in facultate la primul meu job?”.  In cadrul keynote-ului intitulat  ”Elevate your personal brand from student to ideal candidate”, Pamela te va ghida in tranzitia de la student la tanar profesionist!

 

  •  Andreea Tudor, trainer de public speaking la @Public speaking cu Andreea si Recruiter IT

  

O lectie pe care cu totii am invatat-o in ultimii ani este ca nimic nu este mai puternic decat mesajele si modul in care le transmitem. Absolventa a Facultatii de  Sociologie si Comunicare, Andreea a pornit in cariera cu o dorinta puternica de a "conecta" lumea, iar prin experienta sa in marketing si televiziune, a reusit. De mai bine de patru ani, insa, ea a trecut in zona de recrutare si organizeaza traininguri de public speaking, carora le-a dedicat o pagina de Facebook numita ”Public speaking cu Andreea”, ce are in prim-plan educatia.

 

Pe 26 noiembrie, intre orele 10:00 si 17:00, Andreea se va afla la Career Tips Corner in zona de networking a evenimentului, unde te asteapta sa discutati despre challenge-urile inceputului de cariera: cum sa iti faci un CV remarcabil, cum sa te pregatesti pentru un interviu, cum sa creezi o impresie memorabila in comunicarea cu angajatorii.

 

Top Talents Romania 2.0 este locul unde oamenii de succes de astazi inspira, ghideaza si motiveaza profesionistii de maine. Tu cine vei fi dupa absolvire?


 

Afla mai multe aici!

Va recomandam si:

Ianuarie: Kickstart your career in 2024

ULTIMELE JOBURI