Ce faci intre 21-22 octombrie? Hai sa iti dezvolti cariera la workshopurile Angajatori de TOP Bucuresti!




Esti in cautarea unui job sau pur si simplu iti doresti sa te dezvolti personal sau sa afli noutatile tech direct de la specialisti? 🔍 Daca raspunsul este da, avem o veste buna! Intre 21 si 22 octombrie 2022, la Sala Palatului, Angajatori de TOP Bucuresti te invita sa iei parte la workshopurile de cariera si cele tech. Te-am facut curios? Descopera toate detaliile mai jos!

Ai mai auzit de Angajatori de TOP?

Acesta este cel mai mare eveniment de cariera, care are loc atat in Bucuresti, cat si in Timisoara. Marile companii de pe piata sunt prezente la standurile unde poti afla despre oportunitatile de joburi, dar iti poti depune si CV-ul.  In plus, experienta este completata de speakeri renumiti ce sustin workshopuri de cariera si workshopuri tech. De asemenea, ai oportunitatea sa te inscrii si la conferinta, despre care vom povesti in randurile ce urmeaza.

Daca ti-am starnit curiozitatea, haide sa mai povestim despre workshopuri ca sa intelegi de ce nu poti rata acest eveniment:

-ai ocazia sa participi la sesiuni de dezvoltare personala si tech in mod gratuit

-vei face cunostinta cu oameni care au aceleasi pasiuni ca si ale tale

-ai oportunitatea sa faci cunostinta cu reprezentantii companiilor de TOP

-vei primi si o diploma de participare, ideala CV-ului tau

-vei descoperi surprizele pregatite, cum ar fi: game corner, photo booth 3600, ochelari VR, dar si un super giveaway.

Descopera agenda evenimentului chiar AICI, pentru a vedea ce sesiuni ti se potrivesc cel mai bine si pentru a te inscrie la acestea.

Participa in mod GRATUIT la Artificial Intelligence Conference @Angajatori de TOP Bucuresti

Conferinta Angajatori de TOP 2022, aduce speakeri de la cele mai importante companii din lumea tech, care te vor ghida in lumea inteligentei artificiale. In cadrul pauzei de networking, pe langa surprizele pregatite, vei putea discuta chiar tu cu acestia, sa afli mai multe despre subiectele care te intereseaza, dar si sa creezi conexiuni si relatii cu oameni cu care impartasesti pasiunea pentru tehnologie. Haide sa faci parte din comunitatea tech!

SNEAK PEEK! Participa la giveaway!

Pe langa cunostintele acumulate si voia buna, poti pleca acasa si cu un premiu foarte cool: o pereche de casti In-Ear Sony WFC500B. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa participi la una dintre sesiuni, sa completezi chestionarul de feedback de la final si esti inscris automat la GIVEAWAY🎁.

Unde si cand se desfasoara evenimentul?

📌21-22 octombrie 2022, Sala Palatului, str. Ion Campineanu, 28, Bucuresti

Nu uita ca participarea in cadrul workshopurilor si a conferintei se realizeaza pe baza de inscriere in prealabil!

 

Va recomandam si:

Participa la Academia de Cariera @ Angajatori de TOP Timisoara

ULTIMELE JOBURI