Probabil, cel mai bun moment de angajare din ultimii 2 ani. Angajatori de TOP revine și în format fizic!




Catalyst Solutions organizeaza cel mai mare eveniment de cariera din Romania: Angajatori de TOP. Dupa 2 ani de evenimente in format online, toamna aceasta, cel mai mare targ de joburi revine in format fizic:  
 
  • Angajatori de TOP Bucuresti, 21-22 octombrie, Sala Palatului;  
  • Angajatori de TOP Timisoara, 28-29 octombrie, Centrul Regional de Afaceri Timisoara;  
  • Angajatori de TOP Online, pe parcursul lunii octombrie, pe Hipo.ro. 

Tinerii la inceput de cariera si profesionistii care isi doresc un job sau o reconversie profesionala au sansa sa discute cu reprezentantii companiilor de TOP din tara. In contextul socio-economic actual, 60% dintre companiile prezente la Angajatori de TOP, fie au planuri de majorare salariala, fie le-au majorat deja.   

  
Organizat pentru prima data in 2006, targul de cariera, Angajatori de TOP, are o notorietate care se traduce prin 16 ani de experienta, un total de 33 de editii si peste 730 de companii participante. Fiecare editie a celui mai mare targ de joburi reuneste in medie 10.000 de candidati, tineri si profesionisti, in cautarea unui loc de munca. Dupa 2 ani de evenimente in format online, toamna aceasta, cel mai mare targ de joburi revine in format fizic si reuneste peste 160 dintre cele mai importante companii multinationale si locale din tara. Nume mari de companii vor fi prezente in cadrul editiilor din aceasta toamna la Angajatori de TOP. 

Cateva dintre cele care si-au confirmat prezenta in Bucuresti si Timisoara sunt: ADP Romania, Allianz Services, Ascensos,  Banca Transilvania, BAT Romania, Be | Shaping the Future, Bertrandt Engineering Technologies, Bunge Romania, DB Schenker, Emia.com, Enel, EPAM Romania, eSky, EY Romania, GROUP, Finastra, GE Digital. Part of GE Vernova, HCL Technologies, IBB Holding, IDEMIA Romania, Interbrands Orbico, Kellogg`s, Lidl Romania, Mantu, Mega Image, Peek & Cloppenburg, Philip Morris Romania, Raiffeisen Bank, Schlumberger, Siemens Energy, Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC), Software Business Partners, Teleperformance Romania, TELUS International, Tenneco, TotalEnergies, Veeam Software, Yusen Logistics, Akwel Automotive, ATOSS Software, Bosch Service Solutions, Continental, Deltatel, DRAXLMAIER Group, Elektrobit, Flex, HELLA Romania, Heraeus Electronics, Huf Romania, InSites Consulting, Kimball Electronics, Mahle, RapidSolution Software, Saguaro Technology, The Access Group, Visteon si Vitesco Technologies si Yazaki Component Technology. 


Pe langa editiile din Bucuresti si Timisoara, evenimentul Angajatori de TOP va avea si o componenta online, pe Hipo.ro pe tot parcursul lunii octombrie. Participarea este gratuita, atat in format virtual, cat si fizic. Candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul Hipo.ro, iar ulterior pot interactiona cu platforma evenimentului, vor putea vizita standurile online ale companiilor, pot vizualiza joburile disponibile si cerintele angajatorilor, respectiv pot aplica la pozitiile deschise de companii. Printre angajatorii prezenti pe platforma Hipo.ro, in cadrul evenimentului online, se numara: Penny., Accenture, Thales, HCL Technologies, Preh Romania. 


Oportunitatile de cariera oferite de companii sunt adresate atat candidatilor cu experienta, celor cu nivel mediu de experienta, cat si studentilor si absolventilor, respectiv programe de internship, trainee sau stagii de practica. Din punct de vedere al domeniilor de activitate, vor exista oportunitati in arii precum: IT&C, Servicii si BPO, Finante-Banci, FMCG, Retail, Inginerie, Automotive, Logistica, Audit si Taxe, Marketing. Pe langa oportunitatea de angajare, participantii sunt invitati la peste 25 de workshopuri din industriile IT&C, Inginerie si Business (Marketing, HR, Finante), atat in Bucuresti, cat si in Timisoara. In plus, profesionistii HR vor oferi sfaturi tinerilor care au nevoie de indrumare, precum si seniorilor care isi doresc o reconversie profesionala, la cornerul de consiliere in cariera din locatii.


Cei care sunt in cautarea unui loc de munca se pot inscrie gratuit la Angajatori de TOP, si pot participa la eveniment in baza CV-ului Barcode. Descarcand versiunea Barcode, candidatii pot aplica la standurile companiilor, doar printr-o singura scanare. Astfel, angajatorii vor avea acces rapid la CV-urile fiecaruia. Orice modificare facuta ulterior pe CV-uri se va actualiza in timp real in conturile companiilor.      


Conform sondajului realizat de Catalyst Solutions in randul companiilor participante la Angajatori de TOP, reiese ca, in contextul socio-economic actual, 60% dintre companiile prezente la cel mai mare targ de joburi, fie au planuri de majorare salariala, fie deja le-au majorat. 


 „Ne bucuram ca toamna aceasta au confirmat participarea la Angajatori de TOP un numar foarte mare de companii cu planuri ambitioase de recrutare. Este, probabil, cel mai bun moment din ultimii doi ani sa iti gasesti un job. Comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, nevoia de recrutare a crescut, iar accentul se afla, atat pe recrutarea de candidati experimentati, cat si pe tineri absolventi sau persoane entry-level. Toamna aceasta, o vizita la targul de joburi Angajatori de TOP este drumul cel mai scurt de la candidat la angajat.” Dragos Gheban, Managing Partner @Hipo.ro.  


Companiile care isi doresc sa se inscrie la Angajatori de TOP pot trimite un e-mail la adresa angajatori@catalyst.ro pana pe 10 octombrie.  

  
Despre Catalyst Solutions   

Catalyst Solutions este o companie romaneasca de consultanta in resurse umane, specializata in solutii de recrutare si employer branding. In cei 15 ani de experienta, Catalyst a devenit cunoscuta pentru unele dintre cele mai mari proiecte si evenimente din domeniu, precum: Hipo.ro, singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare;   


Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Romania, are loc la Sala Palatului in Bucuresti si la C.R.A.F.T de doua ori pe an si aduce impreuna 200.000+ candidati si 80 angajatori la fiecare editie;   


DevTalks, eveniment care reuneste 8.000 de profesionisti IT pasionati de Web, Java, Security, Big Data & Cloud, DevOps, Future of Engineering, Product Management, Digital Transformation, Mobile, QA&Testing si SAP.   
Top Talents Romania, program care identifica si premiaza cei mai valorosi 300 de tineri romani;   


Studiul Cei mai doriti angajatori, cel mai cuprinzator instrument de pe piata care masoara gradul de atractivitate al brand-urilor de angajatori, precum si asteptarile pe care tinerii le au de la acestia.   

 

Va recomandam si:

BEST EMPLOYER FEST - ediția a IV-a. Festival de bune practici “employee experience”

ULTIMELE JOBURI