Liga Studenților Economiști - Pregătiți pentru viitor!



Orice student la Facultatea de Economie
și Administrarea Afacerilor din Iași îți poate spune despre stickerele verzi de pe scări sau despre afișele și flyerele de aceeași culoare care tind să apară în fiecare colț al clădirii de-a lungul anului universitar. Totuși, nu orice student îți poate clarifica cu precizie obiectul de activitate al Ligii Studenților Economiști. Unii îți vor spune că organizează petreceri și concursuri, alții că postează update-uri legate de burse și cazări pe paginile de social media, iar unii că distribuie formulare plictisitoare pe grupurile de studenți.

Bineîn
țeles, niciunul dintre aceste răspunsuri nu este în totalitate greșit. Totuși, din interior, un voluntar LSE îți va spune că asociația din care face parte susține și promovează interesele studenților din FEAA încă din 1998, apoi ar închide site-ul de pe care citește acea informație și îți va vorbi din inimă: Liga Studenților Economiști dezvoltă oameni, leagă prietenii, crează amintiri și face o schimbare la nivel de comunitate.

Cu 6 departamente, peste 25 de proiecte
și 400 de voluntari anual, oricine își poate găsi locul în Liga Studenților Economiști. Trebuie doar să fii gata să încerci lucruri noi, iar Scândură și Dino te vor primi cu brațele deschise imediat ce calci pe treptele facultății.


 

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca modele pregatite de specialisti dn care merita sa te inspiri