Fii un #Frontrunner la Programmers’ Week in luna septembrieDaca esti pasionat de programare si vrei sa afli despre cele mai noi tendinte tehnologice,
recomandam cu caldura cea de-a opta editie a celui mai mare eveniment anual organizat de Cognizant Softvision: Programmers’ Week.


Anul acesta, Cognizant Softvision duce Programmers’ Week si mai departe decat ati fost obisnuiti. Tema aceste editii este “Frontrunner”.


Programmers’ Week sarbatoreste Ziua Internationala a Programatorilor, care are loc in a 256-a zi a anului. Aceasta editie, dedicata programatorilor din intreaga lume si pasionatilor de tot ce inseamna tech, va avea loc in intervalul 5-30 septembrie. Vedeti aici agenda completa.


Programmers’ Week 2022 are in centrul atentiei conferinta #Frontrunner, care are loc in 21 septembrie, gandita ca o experienta digitala unica, exclusiv online, cu durata de doua ore si care include speakers precum:


Cu peste 50 de tech talks globale, discutii si panels, atat online, cat si offline, angajatii companiei din toate studiourile globale vor impartasi cunostintele despre tehnologie, tendintele emergente ale industriei si noile strategii pentru clienti, precum si prezentari de leadership, oferind in acelasi timp participantilor surse de inspiratie si motivatie pentru o experienta completa.


Conferinta Frontrunner si tech talk-urile incluse in Programmers’ Week pot fi accesate gratuit de toata lumea, la nivel global. Tot ce trebuie sa faceti este sa va inregistrati pentru a va inscrie la conferinta si la talk-urile care vi se potrivesc cel mai bine, accesand site-ul: www.programmersweek.com!

 

Citește și: 
 

     
 

Va recomandam si:

Regulament de participare la concursul aferent studiului despre “Imaginea de angajator a companiilor IT”

  Vrei cele mai bune articole Hipo.ro pe Email?
Dar Job-uri de la cei mai doriti angajatori?

ULTIMELE JOBURI