Tichete de masa. Află ce poți cumpăra anul acesta



YES!!! Ai obținut primul salariu, iar odată cu acesta ai primit și tichetele de masa, însă nu ai aflat ce poți face cu suma primită. Desigur, te poți afla și în situația în care s-au adunat mai multe bonuri de masa din cauză că nu știi pe ce le poți cheltui.

Ai fi surprins, însă poți achiziționa cu acest card de bonuri si alte bunuri în afară de produse alimentare de la supermarketul preferat. Descoperă mai jos lista cu toate lucrurile pe care le poți cumpăra cu oricare card de masa.


1. Cu tichete de masa poți achiziționa cărți


Asta da veste bună, nu-i așa? Cu siguranță cumpărăturile alimentare sunt o nevoie mai importantă, însă din bonurile de masă îți poți lua o carte captivantă care să te ajute în dezvoltarea personală.

Vezi toate joburile aici!


Dacă de ceva timp îți dorești să îți iei o anumită carte, dar nu vrei să îți folosești banii, opțiunea de a plăti cu un card de bonuri este asul din mânecă.



2. Cu un card bonuri de masa poti lua produse cosmetice


În cazul în care nu știai ce poti cumpara cu bonuri de masa, nu mai trebuie să îți consumi banii de pe luna aceasta pe fondul de ten preferat. Verifică lista partenerilor de la cardul de bonuri și descoperă magazinul din care poți face aceste cumpărături.

Firește, tot în această categorie, cu tichetele de masa se pot cumpăra inclusiv produse de îngrijire personală.


3. Cu bonurile de masa poti plati la restaurant


Ieși cu familia sau prietenii tăi în curând și ai vrea să plătești ceea ce se consumă la masă? Foarte drăguț din partea ta! Totuși, dacă iei decizia de a face acest gest, partea bună e că la unele restaurante poți plăti cu valoarea bonurilor de masa.

De asemenea, poți plăti ceea ce îți dorești să mănânci cu cardul de bonuri inclusiv pe aplicații de comandă online.


4. Tichetele pot acoperi plata medicamentelor


Fie că trebuie să îți plătești tratamentul lunar sau ai nevoie de câteva pastile pentru durerea de cap care te supără, soluția la care nu te așteptai este folosirea unui tichet de masa sau mai multora, prin plata cu cardul.

Citeste despre salariul minim pe economie 2022


Păstrează-ți sănătatea și portofelul plin!


5. La benzinărie poți plăti cu bonuri masa


Snack-ul de la benzinărie la miezul nopții are cel mai bun gust. Un pont din partea noastră: plătește cu un card bonuri de masa pe care îl ai de la angajator. Totuși, ce poti cumpara cu bonurile de masa de la benzinarie? Orice îți dorești să consumi, fie că e vorba de o gustare sau băutura răcoritoare preferată.

Speră că prin intermediul articolului vei reuși să îți gestionezi mai bine venitul lunar și că acum vei profita cât mai mult cu putință de bonurile de masa. Mai mult, dacă ai acces la bonuri de masa cadou, îți poți cumpăra mult mai multe lucruri. De aceea, recomandăm să parcurgi lista cu cei care au parteneriat cardul tău de bonuri de masă.
 

Citeste si:

   
 

Va recomandam si:

Model scrisoare de intentie. Descarca modele pregatite de specialisti dn care merita sa te inspiri