ASER | Make some memories

ASER da startul campaniei “10 Pentru Sesiune”, prin intermediul careia vei primi motivatia necesara pentru a trece cu bine de examene.


 In perioada 6-26 iunie, ASER te cheama intr-o excursie catre mare, plina de atmosfera de vara si momente faine, care te vor face sa inveti cu spor pentru ca mai apoi sa petreci din greu! De asemenea, vor veni chiar la tine in camin pentru a impartasi momente unice dar si de a imparti stickere amuzante care sa mentina nivelul de energie ridicat.
 

Timp de 12 ani, ASER a fost alaturi de studenti în fiecare sesiune, iar anul acesta nu face exceptie. ASER te invita sa iei parte intr-o vacanta cu prietenii, unde va veti crea amintiri frumoase si  veti putea sa le colectionati  sub forma stickerelor! In aceasta sesiune, motivatia vine din partea oamenilor de langa tine si din partea ASER, asa ca da tot ce ai mai bun pentru a te putea bucura de momente de neuitat in mare. 
 

Alaturi de partenerii Coca Cola HBC, Decathlon si BAT, ASER te va surprinde cu nenumarate concursuri unde vei avea sansa de a castiga multe surprize. Acestea te vor motiva si mai tare sa obtii rezultatele pe care ti le doresti, dar si sa te distrezi la maxim dupa sesiune.
 

Pregateste-ti aparatul foto si bagajul. Dupa sesiune, ASER pleaca spre mare!
 

Asociatia Studentilor Economisti din Romania este un ONG care dezvolta personal si profesional studenti din SNSPA, ASE si UB. Sunt cunoscuti drept tinerii care au adus si aduc, in continuare, impact in mediul economic romanesc.

 

Va recomandam si:

10 New Tech Companies to Keep an Eye on in 2024

ULTIMELE JOBURI