SOFTONE lansează SoftOne Training Academy în Romania



SOFTONE lansează SoftOne Training Academy în România. Noua inițiativă a companiei pentru educarea forței de muncă la nivel local urmărește să ofere studenților un nivel înalt de training și specializare, astfel încât să își crească cu până la 90% șansele de a se angaja în calitate de Consultanți Soft1 ERP în ecosistemul SoftOne, în mai puțin de o lună.


SoftOne Training Academy se adresează tuturor candidaților care își doresc să obțină sau să aprofundeze cunoștințele în utilizarea și implementarea cu succes a aplicațiilor Soft1, cu scopul de a activa în industria ERP, una dintre industriile cu cel mai mare potential de creștere din România. Odată cu finalizarea programului de training, studenții vor putea obține certificările pentru a deveni Consultanți Soft1 ERP și pentru a se angaja în rețeaua de parteneri SoftOne.


SoftOne Training Academy își va începe activitatea odată cu lansarea cursurilor pentru a forma Consultanți Soft1 ERP certificați, training care se va desfășura în perioada mai-iunie 2022. Cursurile vor fi organizate sub formă de seminarii și webinarii, pentru a ajuta studenții să obțină toate cunoștințele și abilitățile de care au nevoie în gestionarea cu success a aplicațiilor Soft1. Programul de training va fi susținut de specialiști cu peste 8 ani de experiență în ecosistemul SoftOne.


”Misiunea noastră este să le oferim cursanților un program de formare cuprinzător, care să le permită acestora să câștige experiența de care au nevoie pentru a deveni Consultanți Soft1 ERP, astfel încât să urmeze o carieră profitabilă și să se dezvolte într-un ecosistem extins, așa cum este rețeaua noastră de parteneri.” a declarat Alexandra Lucescu, Director General, SoftOne România.


SoftOne România, unul dintre angajatorii de top din industria IT, este prezentă pe piața locală de peste 8 ani. Grupul SoftOne are peste 400 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri și 4000 de Consultanți Soft1 ERP, ce deservesc peste 60.000 de clienți activi în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România). Având o experiență îndelungată în crearea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari.

Va recomandam si:

Centrul de tehnologie si operatiuni al LSEG (London Stock Exchange Group) ajunge la 1000 de angajati in Bucuresti

ULTIMELE JOBURI